SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

Eliminare cu scandal în „sferturile” Roland Garros: „Unde-s banii?”

Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) a fost eliminat în „sferturile” de la Roland Garros 2021, 3-6, 6-7(3), 5-7, de Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP). În conferința oficială, rusul a lansat acuze serioase la adresa organizatorilor. +8   FOTO
Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) a fost eliminat în „sferturile” de la Roland Garros 2021, 3-6, 6-7(3), 5-7, de Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP). În conferința oficială, rusul a lansat acuze serioase la adresa organizatorilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 22:23 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 22:27

Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) a fost eliminat în „sferturile” de la Roland Garros 2021, 3-6, 6-7(3), 5-7, de Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP). În conferința oficială, rusul a lansat acuze serioase la adresa organizatorilor. 

Daniil Medvedev este o figură aparte în tenisul masculin, recunoscut pentru modul direct în care își transmite ideile. Rusul nu suportă zgura, fiind de notorietate momentele în care îi cere antrenorului să îl scoată de pe teren, chiar în timpul meciurilor. 

Medvedev nu obținuse nicio victorie pe tabloul principal de la Roland Garros, până la actuala ediție. A ajuns acum în „sferturi”, eliminat de Tsitsipas, într-un final în care a făcut figurație. Conferința de presă a fost și mai explozivă. 

Daniil Medvedev: „Ați ales Amazon în locul oamenilor”

Pe teritoriul Franței, turneul de la Roland Garros este transmis de Amazon Prime. Medvedev a lansat atacuri în rafală la adresa organizatorilor și a platformei media. Daniil nu a fost mulțumit că disputa lui cu Tsitsipas a fost programată în sesiunea de seară de pe Philippe Chatrier.

În acel moment al zilei, fanii nu mai au acces în tribune, din cauza restricțiilor anti-coronavirus: „Ați ales Amazon în detrimentul fanilor! Meciul nostru a fost cu siguranță cel mai așteptat al zilei, oamenii ar fi vrut să asiste. Dar voi ați ales Amazon în locul lor. E simplu!”.

Medvedev: „Unde-s banii de la Amazon?”

Tirada lui Medvedev a continuat. Premiile de la ediția din 2021 sunt cu 15% mai mici decât cele de la Roland Garros 2020. Rusul a cerut explicații despre acest lucru, în condițiile în care anul trecut fanii nu au avut acces în tribune, asta însemnând încasări mai mici. „Unde-s banii de la Amazon?!”, a fost întrebarea pusă de Medvedev. 

34.367.215 de euroeste fondul total de premiere de la Roland Garros 2021. Ediția de anul trecut a pus la bătaie 38.000.000 de euro

Când a început pandemia, Formula 1 se afla în Australia. L-au întrebat pe Lewis Hamilton ce părere are despre o competiție în asemenea condiții. A spus „Habar nu am ce căutăm aici”. Întrebat „De ce crezi că se ține cursa?”, el a replicat: „Banul e Regele!”. Același lucru se întâmplă și aici
- Daniil Medvedev

VIDEO Rezumatul meciului Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas

Citește și alte știri de la Roland Garros:

VIDEO Rafael Nadal, în semifinalele Roland Garros! Victorie cu Diego Schwartzman, care i-a întrerupt seria de 36 de seturi consecutive

UPDATE Maria Sakkari reușește surpriza turneului la Roland Garros! Avem cea de-a doua semifinală la Paris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează