SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Un nume important din tenisul feminin îl face praf pe Novak Djokovic: „Puțini oameni sunt alături de cei care încearcă să pară ce nu sunt!”

Djokovic este aspru criticat de Daria Kasatkina
Djokovic este aspru criticat de Daria Kasatkina

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 16:15 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 17:05

Daria Kasatkina (24 ani, 21 WTA) îl acuză pe Novak Djokovic de falsitate pe terenul de tenis, motiv pentru care sârbul nu este la fel de apreciat de fani, precum sunt Nadal și Federer

Într-un interviu acordat publicației ruse gotennis.ru, Daria Kasatkina a vorbit, printre altele, și despre relația pe care și-o construiesc jucătorii cu fanii tenisului, atât în timpul meciurilor, cât și în afara terenului. 

Rusoaica a explicat cât de important este pentru un jucător de tenis să fie natural, sugerând că aceasta este singura cale de a fi plăcut cu adevărat de public pe termen lung.

Noul om-spectacol al circuitului ATP a cucerit primul titlu din carieră » L-a învins pe Zverev la Montpellier
ATP
Noul om-spectacol al circuitului ATP a cucerit primul titlu din carieră » L-a învins pe Zverev la Montpellier

Kasatkina despre Djokovic: „Puțini oameni sunt alături de cei care încearcă să pară ce nu sunt”

Deși Novak Djokovic a dominat, alături de Nadal și Federer, tenisul mondial în ultimii 15 ani, campionul sârb nu se bucură de aceeași susținere din partea publicului.

Pentru Kasatkina însă, situația nu este una deloc întâmplătoare. Rusoaica e de părere că Nole a stârnit multă antipatie în jurul său din cauza faptului că nu este natural, că nu își dezvăluie adevărata față. La polul opus, în opinia sportivei, se află Rafael Nadal, pe care Kasatkina îl consideră un exemplu de sinceritate.

„De ce să-ți fie frică să arăți cine ești cu adevărat? Dacă oamenilor nu le place cine ești, e în regulă. Este mai bine decât atunci când oamenii te plac pentru ceva ce nu ești. 

Cu toții vedem cum își dorește Djokovic ca oamenii să-l iubească, cum încearcă să facă totul pentru asta, dar nu funcționează. Pentru că, până la urmă, toată lumea simte că ceva nu este în regulă. 

Rafa este real. Nu lovește cu racheta, de exemplu, pentru că pur și simplu nu a făcut asta în copilărie, a fost crescut diferit. El își exprimă emoțiile într-un mod diferit, prin acel «Vamos», care este adorat de public. Puțini oameni sunt alături de oamenii care încearcă să pară ce nu sunt", a explicat Kasatkina în interviul acordat celor de la gotennis.ru

20 de titluri de Grand Slamare Novak Djokovic în palmares, fiind la egalitate cu Roger Federer, dar depășit de Rafael Nadal, care are 21

Citește și alte știri din tenis:

Un nume important din tenisul mondial a anunțat că nu va participa la Roland Garros

Ana Bogdan a fost eliminată în ultimul tur al calificărilor de la Sankt Petersburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mishu_74
mishu_74  •  11 Februarie 2022, 15:02

Kasatkina n-a sesizat momentul perfect in care putea sa taca...in sfarsit, mai afla si lumea de miscarea browniana din capsorul ei. in mintea dumneaei, cineva care rupe rachete de furie,si se vede ca e furios, cineva care este uneori arogant cu publicul, si se vede ca e arogant, cineva care de foarte multe ori este zambitor cu publicul si se vede foarte bine treaba asta, cineva care ori de cate ori a avut ceva de zis a iesit public si a zis clar si raspicat, deci cineva a carui comportament este la vederea tuturor, este de fapt o persoana meschina si ipocrita. :))) iar unul precum Nadal, caruia, orice ar face sau ar zice, tot ce poti sa-i vezi este un zambet putintel cam *** pe fata, este un exemplu de obiectivitate si verticalitate morala. nu vorbim de calitatile de sportiv, da? in fine, ar trebui sa inteleaga si lumea ca nu orice persoana care joaca tenis are si capacitatea de a spune ceva la un interviu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sextus
sextus  •  09 Februarie 2022, 19:35
Postat de niculaemoromete pe 07 Februarie 2022, 19:03

Kasatkina, autodeclarată lesbiană, în speranța că o bagă cineva în seamă, acum cu un discurs lipsit de originalitate, Kyrgyos a fost cel care a adus acuza fățărniciei pe obrazul lui Djokovici. În natură este la fel, când leul este rănit, măgarul îl lovește cu copita, iar *** roiesc pe praful sângerat de leu. Djokovici nu este de plâns, lucru manual!

ce importanta are ca e Kasatkina lesbiana? lesbienii nu au voie sa isi dea cu pararea?

267890
267890  •  08 Februarie 2022, 08:21

Parerea mea e ca Nadal este cel mai fatarnic jucator. Ganditi-va numai la faptul ca e acuzat de *** sub paravanul unei boli el continuand sa afiseze acel ranjet caracteristic. De fapt, in tot ce face Nadal se simte frustrarea ca e mai prejos de Federer; incearca cu disperare sa se ridice la nivelul acestuia. Dar oricate slemuri ar mai lua (cu "ajutorul" multor institutii) nu va fi niciodata la nivelul lui Federer iar ca imagine va ramane mascariciul care se scarpina in toate alea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează