SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Darren Cahill a anunțat-o pe Simona Halep că vrea reluarea colaborării » Ce s-a întâmplat după: „Nu era pregătit”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 21:38

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și australianul Darren Cahill (53 de ani) au fost aproape de reluarea colaborării în luna mai a acestui an. Australianul a fost alături de Simona la Wimbledon, iar revenirea pare inevitabilă.

Începutul anului 2019 nu a fost deloc unul lin pentru Simona Halep. Părăsită de Cahill, campioana de la Roland Garros 2018 pornea într-o aventură pe cont propriu: „M-am simțit puțin pierdută când Darren m-a anunțat că ne despărțim. Am încercat să pun în continuare în practică tot ce am învățat de la el”.

Nemulțumită de rezultatele avute la primele turnee fără antrenor, liderul mondial din acel moment a încercat o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput. Nu a funcționat, dar tot răul s-a dovedit a fi spre bine. Simona s-a reorientat către Daniel Dobre, un om cu care poate comunica mult mai precis.

Britanicii anunță revenirea lui Darren Cahill

The Independent, citând-o pe Halep, anunță o nouă etapă, o inevitabilă reluare a prodigiosului parteneriat cu australianul Cahill.

Sper ca rezultatul de la Wimbledon să îl aducă înapoi. În Australia anunțase că ar putea reveni lângă mine în luna mai, dar nu a făcut-o. Încă nu era pregătit”, ar fi declarat Simona.

Dobre, rol esențial

Simona nu știrbește însă din meritul lui Daniel Dobre, omul care are meritul de a fi rezistat ieșirilor lui Halep din startul colaborării. Treptat, a „îmblânzit” partea sălbatică a Simonei, totul culminând cu cel mai râvnit trofeu din tenisul mondial. 

„Am o echipă foarte bună, am oameni foarte buni în jurul meu. Vreau să le mulțumesc. Daniel Dobre e o persoană foarte emoțională, îmi place asta la el. Am vorbit puțin după meci și mi-a spus că e incredibil cum am reușit să câștig acest meci”Simona Halep

Vezi și:

SIMONA HALEP // Darren Cahill, mesaj în premieră pe Twitter după victoria Simonei Halep de la Wimbledon: „O femeie uimitoare. Bravo!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mishu_74
mishu_74  •  17 Iulie 2019, 14:54

jurnalism facut pe bordura, amatorism cat incape. interesati doar de barfe, suse si can-can-uri. se poate mai rau de atata? sigur ca se poate... stiu ca nu veti dezamagi cititorii doritori de scandal. voi veti face tot ce va sta in putere sa alimentati frustrarile interioare ale iubitorilor de barfa si scandal. doar sunteti croiti pe acelasi calapod. la asa gazeta, asa cititori.

883135188391540
Popa Corneliu  •  17 Iulie 2019, 11:01

Mai oameni buni, dar nici un cuvintele despre rolul d-nei Virginia Urzici?

andyschleck
andyschleck  •  17 Iulie 2019, 09:15

Bai asta cu machedonii ... Djokovic nu e nici 0.05 % machedon .... e 80% sarb si 20% muntenegrean ... asa ca du-te si canta la alta masa ....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează