SPORTURI  »  TENIS  »  SHENZEN

Darren Cahill a intervenit de două ori în timpul meciului dintre Halep și Siniakova, dar efectele au fost diferite » Ce i-a transmis australianul Simonei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 10:59

Simona Halep a pierdut în turul al doilea al turneului de la Shenzen în fața Katerinei Siniakova(locul 52 WTA), scor 3-6/6-4/5-7.

În timpul meciului, Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill în două rânduri. Deși jocul său s-a îmbunătățit după discuțiile cu antrenorul australian, Simona nu a reușit să păstreze un nivel constant și a cedat în cele din urmă în fața jucătoarei din Cehia.

  • Prima intervenție a lui Darren Cahill a fost în setul al doilea, pe care Halep l-a câștigat cu 6-4. 

"Tot ce face ea ar trebui să faci și tu! Dă 5-10% mai mult! Lovește, fă pasul în față! Încearcă să miști lucrurile, nu doar să aștepți! Nu aștepta să vină mingea la tine, fă pasul în față! Ai încredere în serviciul doi. Resetează-te, nu e nicio problemă. Fii mai agresivă pe primul serviciu!", i-a transmis australianul.

  • Simona a apelat la ajutorul lui Cahill și în cel de-al treilea set, dar încurajările acestuia nu au mai avut același efect ca în setul secund.

"Continuă să crezi, să concurezi. Lovește mai tare back-handul în cross. Continuă să insiști, presează! Luptă mai mult pe forehand", i-a transmis antrenorul lui Halep.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
timm
timm  •  04 Ianuarie 2017, 15:25

Cel mai frumos tenis al ei si cu cele mai bune rezultate le-a avut cu Wim Fissette.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  04 Ianuarie 2017, 13:31

are calitati,dar si un mare defect : nu-i rusoaica...sau sarboaica...sau,iata,cehoaica...

whiteredarad
whiteredarad  •  04 Ianuarie 2017, 13:19

Am vazut ambele meciuri, din acest an, ale Simonei. Parca serviciul prim e mai bun. Dar, Simona baga prea mult lift, asta ia din viteza mingii, joaca excesiv, pe centru,nu stie , de loc sa dea slice, face rar stopuri. rar realizeaza puncte avansand , la fileu. In general pare sa vrea a fi o jucatoare de regularitate, rar joaca decisiv, si pe unghiuri. Ca o parere, mi-e greu sa cred ca va castiga ceva important, cu jocul asta. Are mari probleme cind adversara da tare in minge, pare mai statica. Deci nu vad nici un progres !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează