SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Darren Cahill, cucerit definitiv de Simona Halep: "O iubesc de nu mai pot! Atunci a fost cea mai fericită zi din viața mea"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 20:22

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) are o colaborare de excepție cu Darren Cahill. Antrenorul australian a vorbit despre relația din afara terenului de joc, declarându-și admirația pentru româncă și familia ei.

  • Simona Halep joacă la noapte, de la ora 02:00, în turul secund de la WTA Cincinnati, împotriva australiencei Ajla Tomljanovic (25 de ani, 58 WTA).

"Când Simona a câștigat la Roland Garros a fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea alături de cele în care mi s-au născut copiii.

E o fată extraordinară, o iubesc de nu mai pot, e o persoană incredibilă! Are în jurul ei o echipă foarte bună și o familie senzațională. Sunt oameni normali din Constanța și, chiar dacă părinții ei nu vorbesc deloc engleza, simt că îi cunosc de 15 ani", a declarat Darren Cahill.

Vezi și: "Cum e posibil ca România să aibă șase jucătoare în Top 100?" » Canadienii au vorbit cu Simona Halep & Co și au aflat răspunsul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
red_panzer
red_panzer  •  16 August 2018, 12:35

unde dai si unde crapa! despre ce e articolul si ce comenteaza altii... PENIBILI!

2062028254114674
Gabriel Toader  •  16 August 2018, 10:30

Ai grija . Nu o iubi prea mult ca se inmulteste. E bine dragă că ti-ai declarat orientarea. Si asa avem destui stelisti si psd-isti declarati. Sper ca numai din categoriile astea o s-o sustina in incaperile alea speciale. Stie ea care.

utraian
utraian  •  16 August 2018, 08:31

Si-au rupt spinarea in strainatate multi dintre ei, ca sa se mandreasca Olguta azi ca are crestere economica sanatoasa. ***! Divizia Vlad Tepes my ass. hai ca fug in port, bafta, ne vedem in 30 de ani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează