SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill, impresionat de Ashleigh Barty: „Ai avut un an strălucitor!”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 17:15

Ashleigh Barty (23 de ani, 1 WTA) a primit astăzi premiul de cea mai bună jucătoare de tenis din Australia. Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare.

Barty a dominat tenisul feminin în anul 2019. Australianca a început cu un sfert de finală pe teren propriu, la Australian Open, a continuat cu trofeul de la Miami și cu intrarea în top 10 pentru prima dată în carieră. Rezultatele bune au culminat cu trofeul de Mare Șlem de la Roland Garros și instalarea pe prima poziție a clasamentului mondial. Finalul a fost unul pe măsură, cu triumful de la Turneul Campioanelor. 

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost impresionat de performanța compatrioatei sale și i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare: „Felicitări, Ash. Felicitări întregii tale echipe! Ați avut un an strălucitor”.

„Sunt incredibil de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat astăzi. Nu e doar o gală unde sunt acordate premii individuale. E vorba despre toți cei implicați în lumea tenisului. Sincere felicitări tuturor din această sală” 
- Ashleigh Barty

Barty, câștigătoare la Turneul Campioanelor

Vezi și:

Simona Halep și-a încheiat oficial colaborarea cu Daniel Dobre: „Nu puteam cere mai mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Decembrie 2019, 18:10

Da

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close