SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Darren Cahill le dă speranțe americanilor » Pe cine a pus ochii: „Citește jocul extraordinar! Are putere și viclenie”

Darren Cahill (56 de ani) vede un potențial uriaș în cazul americanului Jenson Brooksby (20 de ani, 79 WTA).
Darren Cahill (56 de ani) vede un potențial uriaș în cazul americanului Jenson Brooksby (20 de ani, 79 WTA).

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 12:45 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 12:45

Darren Cahill (56 de ani) vede un potențial uriaș în cazul americanului Jenson Brooksby (20 de ani, 79 WTA).

Jenson Brooksby este un jucător ieșit din tiparele școlii americane de tenis, una care în ultimii ani a scos jucători cu servicii puternice, care preferă jocul din spatele terenului. 

Brooksby este o încântare pentru ochii privitorilor. Are un arsenal variat, cu lovituri inovative, un backhand spectaculos și multe urcări la fileu. A fost adus în prim-plan de parcursul de la US Open 2021, când a fost oprit de Djokovic în optimile de finală. A reușit să câștige un set împotriva liderului mondial!

Darren Cahill, încântat de calitățile lui Jenson Brooksby

Darren Cahill, antrenor liber de contract după despărțirea de Simona Halep, este atent la tot ce mișcă în tenis mondial. 

„Îl ador pe Brooksby. Viclean, lovește puternic fără efort și citește extraordinar jocul. Are niște oameni buni în jurul lui și îl vor ajuta. Sunt sigur că și serviciul lui va evolua”, a scris Darren Cahill, pe Twitter. 

VIDEO Jenson Brooksby, lovituri uluitoare la Indian Wells 2021

Cahill a fost impresionat și de Taylor Fritz (39 ATP), americanul l-a învins pe neamțul Alexander Zverev (4 ATP), scor 4-6, 6-3, 7-6(3) și s-a calificat în semifinalele Indian Wells 2021. „Ce performanță din partea lui Fritz!”, a exclamat australianul pe Twitter.

Pentru Taylor Fritz a fost prima victorie în fața unui jucător din top 5 și va fi prima semifinală de turneu Master 1000 din carieră. Se va duela în semifinalele Indian Wells cu georgianul Nikoloz Basilashvili (36 ATP). În celălalt penultim act se întâlnesc Grigor Dimitrov (28 ATP) și Cameron Norrie (26 ATP).

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Zverev le-a cerut fanilor de la Indian Wells să tacă, la minge de meci în fața lui Fritz! Ce a urmat a fost incredibil

S-a stabilit finala Indian Wells » Cum poate fi afectată Simona Halep

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close