SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Darren Cahill, mesaj salutar către Simona Halep: "Mi-a scris și el imediat. Era treaz"

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 15:58

Darren Cahill a urmărit cu maxim interes confruntarea de Fed Cup dintre România și Elveția, încheiată cu scorul de 3-1, și i-a oferit sfaturi prețioase Simonei Halep.

foto Vezi FOTO cu bucuria româncelor!

Căpitanul nejucător al Elveției a decis cu mai puțin de o oră înaintea meciului cu Halep să o înlocuiască pe Timea Bacsinszky, ușor accidentată, cu Patty Schnyder. 

"Am aflat cu patruzeci de minute înainte de meci, ceea ce n-a fost ușor deloc. Mi-a scris și Darren imediat, pentru că era treaz, cam ce trebuie să joc. A fost un mesaj bun pentru mine, am vorbit cu cei de aici, cu domnul căpitan, cu Andrei că trebuie să joc un pic mai înalt, să o alerg și să deschid unghiurile.

A fost greu la început, mai ales că este și stângace, nu m-am antrenat deloc cu o stângace în această perioadă, n-a fost ușor, dar am încercat să fiu solidă și să domin meciul, ceea ce s-a și întâmplat", a declarat Halep la conferința de presă de la finalul meciului cu Schnyder.

"Ar fi culmea să jucăm acasă, cred că ar fi a cincea oară consecutiv. Să nu credeți că nu l-am invitat pe Darren, dar este timpul lui liber, îi este greu să vină. Cine știe, poate acum că suntem în Grupa Mondială o să facă acest efort să vină. Îl înțeleg perfect" Simona Halep

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  24 Aprilie 2018, 18:41

"Mi-a scris și Darren imediat, pentru că era treaz, nu bause nimic" :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close