SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIERI SIMONA HALEP

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS

Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 09:04 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 09:18

Darren Cahill (58 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani) a transmis primul mesaj după finalul audierilor de la TAS, acolo unde sportiva a fost prezentă în ultimele trei zile pentru a se apăra în legătură cu scandalul de dopaj.

Darren Cahill i-a fost timp de șase ani antrenor Simonei Halep și a susținut-o din primul moment în care jucătoarea a fost acuzată că s-a dopat. Australianul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în legătură cu cazul jucătoarei.

Sorana Cîrstea a fost învinsă la Abu Dhabi, dar este la un loc distanță de cea mai bună clasare în ierarhia WTA
WTA ABU DHABI
Sorana Cîrstea a fost învinsă la Abu Dhabi, dar este la un loc distanță de cea mai bună clasare în ierarhia WTA

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Simona Halep a postat aseară o fotografie cu ea și avocatul american Howard Jacobs, avocatul român Bogdan Stoica și specialistul în farmacologie, toxicologie și biologie, francezul Jean-Claude Alvarez, cei care i-au fost alături la TAS, în care le-a mulțumit.

Cahill a postat și el fotografia pe contul său de Instagram, împreună cu mesajul: „I stand with Simo” („Sunt alături de Simona”)

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS
Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, foto: Instagram

Pe 12 septembrie 2023, Simona Halep a fost suspendată 4 ani de tribunalul Sport Resolutions, găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului antidoping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, bănuială la care experții acuzării au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Inițial, reprezentanții acuzării au cerut 6 ani de suspendare pentru Simona. Judecătorii au coborât la 4 ani, decizie pe care Halep a atacat-o la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Darren Cahill vrea să o vadă din nou pe teren pe Simona Halep

Darren a depus și el mărturie în procesul de la Sports Resolution, garantând pentru româncă și pentru caracterul său. „Eu nu am fost în echipa ei la momentul la care s-a întâmplat, Patrick Mouratoglou era antrenorul ei. El a fost la audieri timp de două zile înainte de Wimbledon, eu pe de altă parte nu cunosc detaliile, dar o știu pe Simona și știu că nu ar face nimic greșit.”

Are toată susținerea mea și ea știe asta. Sper ca toți cei din jurul ei să fie conștienți de asta. Îmi doresc ca la TAS să iasă la suprafață adevărul și să o vedem pe teren cât mai repede cu putință, asta îmi doresc pentru ea.”
-spunea Darren Cahill, în septembrie 2023

VIDEO. Audierea Simonei Halep la TAS s-a terminat

Citește și alte știri din tenis:

TAS, comunicat de ultimă oră privire la cazul Simona Halep vs ITIA
AUDIERI SIMONA HALEP
TAS, comunicat de ultimă oră privire la cazul Simona Halep vs ITIA
Avocatul Simonei Halep, mesaj la ieșirea de la audieri: „Argumentele au fost auzite!”
AUDIERI SIMONA HALEP
Avocatul Simonei Halep, mesaj la ieșirea de la audieri: „Argumentele au fost auzite!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
comunist
comunist  •  10 Februarie 2024, 17:33
Postat de Trandafir pe 10 Februarie 2024, 10:16

Foarte frumos din partea lui Darren ! Simona, 99 % din romani te sustin. Evident, ca in orice padure mai exista o minoritate de uscaturi.

chiar consideri ca 99% dintre romani sustin dopajul in sport sau exagerezi doar? asa parere proasta ai despre romani incat crezi ca 99% ar incuraja murdarirea sportului alb prin metode ilegale?

IonSaliu
IonSaliu  •  10 Februarie 2024, 13:21

Axiomaticelor+Axiomaticilor: Eu am fost de partea Simonei Halep de la începutul acestui scandal de doping. Chiar m-am dat piept în piept cu Cristiţă Cognac CTP la GSP. https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/pompiliu-popescu-simona-halep-dopaj-711346-comentarii.html#comment8583254 Eu tot cred cu tărie că Simonica Halep NU s-a dopat în mod deliberat, conştient. A avut prea mult success ca să rişte atât de mult. Nu cred nici că Murătură, sau *** lui, au vrut s-o distrugă pe Româncă. Totul a fost cauzat de un accident farmaceutic. Să presupunem că marea campioană ar fi luat deliberat acea substanţă greu de pronunţat. Scopul era să-i îmbunătăţească performanţa. Când colo, Simona a avut cel mai dezastruos din rezultate: A fost eliminată în primul tur la US Open! Absolut ILOGIC! Am văzut aici pe GSP fotografia Simonei ducându-se la TAS. Mie mi-a fost clar că Simonica renunţase deja la idea sportului competitional. Conştientizase verdictul TAS de ceva vreme. De aceea s-a îngrăşat vizibil. Obrăjorii au devenit fălcuţe. Şi agenţii ei sunt gräsani. Este rezultatul procesului pe care io-l numesc "Românizare". A început după căderea Comunismului. Comunismul impusese raţii alimentare. Pofta de mâncare a Românilor a explodat după căderea Comunismului… şi continuă accentuat, cu îngrăşare fără paralel în istorie. M-am atins de fenomen deunăzi: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-tas-audieri-patrick-mouratoglou-ziua-2-729660-comentarii-pagina3.html#comment8693163

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  10 Februarie 2024, 12:47
Postat de TraianX pe 10 Februarie 2024, 10:42

pentru elgabri . . Nu esti normal .

In Romania daca nu esti infractor si hot sau daca nu i sustii nu esti normal !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează