SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZAȚII

VIDEO ȘOCANT: fostul #3 ATP, anchetat pentru hărțuire! A montat o cameră în gura de aerisire pentru a-și spiona fosta iubită

David Nalbandian e acuzat de hărțuire / Sursă foto: Imago Images, Twitter@mauroszeta
David Nalbandian e acuzat de hărțuire / Sursă foto: Imago Images, Twitter@mauroszeta

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 22:40 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 01:15

Argentinianul David Nalbandian, 41 de ani, fost număr 3 în circuitul masculin, e pus în fața unor acuzații grave. Fosta parteneră, Araceli Torrado, îl învinuiește de hărțuire, după ce a descoperit o cameră de supraveghere ascunsă în gura de aerisire a apartamentului în care cei doi locuiau. Fostul jucător a recunoscut, într-un mesaj vocal, că a montat camera respectivă în acel loc.

Încă un scandal lovește în plin sportul argentinian! În aceeași zi în care selecționerul Lionel Scaloni a amenințat că va părăsi naționala albiceleste fiindcă nu este îndeajuns de susținut de federație, un sportiv reprezentativ al Argentinei, fostul tenismen David Nalbandian, retras în 2013, a fost acuzat de fosta iubită de hărțuire!

Acesta a instalat o cameră de supraveghere în apartamentul în care cei doi au locuit pe durata relației, pentru a o monitoriza pe cea care i-a fost parteneră timp de aproape un an.

ȘOCANT: fostul #3 ATP, anchetat pentru hărțuire! A montat o cameră în gura de aerisire pentru a-și spiona fosta iubită
Araceli Torrado / Sursă foto: Instagram

Nalbandian e acuzat de fosta iubită de hărțuire!

La Nacion, o prestigioasă publicație din Argentina, a publicat informația în după-amiaza zilei de miercuri. 

Araceli Torrado, un tânăr fotomodel originar din Rosario, cea care i-a fost parteneră lui Nalbandian din septembrie 2022 și până în iunie 2023, conform informațiilor furnizate anchetatorilor, l-a denunțat pe Nalbandian, iar justiția din Argentina a declanșat o anchetă.

Fosta iubită a lui Nalbandian se afla în respectivul apartament alături de fratele său când cei doi au descoperit dispozitivul. În imaginile răspândite și pe Twitter se observă cum fratele lui Araceli Torrado scoate capacul de la ventilație cu ajutorul unei șurublenițe și descoperă acolo device—ul de spionaj instalat de fostul #3 ATP.

David Nalbandian și-a recunoscut fapta

Nalbandian, în continuare unicul jucător care i-a învins în cadrul aceluiași turneu pe Federer, Nadal și Djokovic, a recunoscut, într-un mesaj vocal, că a instalat dispozitivul în gura de aerisire, dar că nu a putut observa nimic fiindcă respectiva cameră nu funcționa

Plângerea a fost depusă la parchet, unde inițial a fost respinsă din lipsă de probe. Însă contestația depusă de partea vătămată a avut sorți de izbândă, iar o anchetă a fost declanșată după ce fostul jucător argentinian și-a recunoscut fapta într-un mesaj vocal trimis fostei iubite.

David Nalbandian, jucător important în tenisul masculin

David Nalbandian a fost un nume important în circuit în prima parte a anilor 2000. A cucerit 11 titluri, inclusiv Turneul Campionilor, în 2005, și a atins locul 3 mondial în martie 2006. 

Are o finală de Slam, pierdută în fața lui Lleyton Hewitt la Wimbledon, în 2002, precum și alte patru semifinale în turneele majore: una la Australian Open (2006), două la Roland Garros (2004 și 2006) și încă una la US Open (2003). Alături de naționala Argentinei, a disputat trei finale în Cupa Davis, toate pierdute. 

În 2007, în perioada în care Mastersul de la Madrid se juca pe hard, Nalbandian a devenit primul și singurul jucător care-i învinge succesiv, în cadrul aceluiași turneu, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer.

S-a retras prematur, la 31 de ani, din cauza accidentărilor. Cu un an înaintea retragerii, Nalbandian a oferit un moment controversat în finala turneului de la Queen's, disputată împotriva lui Marin Cilic. Jucătorul argentinian a șutat nervos într-un panou publicitar, care a ricoșat în piciorul unuia dintre arbitrii de linie. Imediat, a fost descalificat.

Timp de mai bine de un an și jumătate, din 2021 și până la finalul lui 2022, David Nalbandian a fost antrenorul sârbului Miomir Kecmanovic, actualul #55 ATP.

Citește și alte știri din tenis:

Cât a plătit Alexander Zverev pentru o experiență de lux în Champions League: va merge cu avionul echipei și va lua cina cu jucătorii

VIDEO Ce se întâmplă cu Roger Federer? A izbucnit în lacrimi cu Andrea Bocelli pe scenă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  23 Noiembrie 2023, 12:20

...stia omul de ce o spioneaza ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close