SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Dayana Yastremska a învins-o pe Ana Bogdan după un maraton de peste 3 ore » Gest emoționant al ucrainencei înainte de meci + cum a reacționat la final

Dayana Yastremska / Captură Twitter
Dayana Yastremska / Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 22:20 / Actualizat marti, 01 martie 2022 22:35

Ana Bogdan (29 de ani, 97 WTA) a cedat în trei seturi în fața ucrainencei Dayana Yastremska (128 WTA), în primul tur al turneului de la Lyon, scor 6-3, 6-7(7), 6-7(7), după trei ore și nouă minute de tenis spectacol!

La doar câteva zile după ce își lăsa în urmă țara asediată de Rusia și se refugia în România, Dayana Yastremska a luat startul în turneul WTA de la Lyon. În primul tur, a învins-o într-un meci de mare luptă pe Ana Bogdan, reușind să salveze două mingi de meci ale jucătoarei noastre.

Partida de la Lyon a fost un adevărat maraton: seturile doi și trei au durat o oră și 19 minute, respectiv o oră și șase minute.

Dayana Yastremska și-a făcut apariția pe teren cu un steag al Ucrainei, într-un moment aplaudat la scenă deschisă de publicul francez. La final, a îmbrățișat-o pe Ana Bogdan, cele două discutând preț de câteva momente la fileu. 

Dayana Yastremska a învins-o pe Ana Bogdan după un maraton de peste 3 ore » Gest emoționant al ucrainencei înainte de meci + cum a reacționat la final
Dayana Yastremska / Captură Twitter

Dayana Yamstreska, recunoscătoare pentru primirea din România

Vineri, Dayana Yastremska a fugit din calea războiului din Ucraina și s-a refugiat în România. Ulterior, ucraineanca a mulțumit țării noastre pentru primirea călduroasă de care a avut parte.

Yastremska le-a mulțumit românilor pentru ajutor: „O primire foarte călduroasă. Toți cetățenii ucraineni care vor pacea sunt primiți cu dragoste aici. Mulțumesc, România!”.

Sorana Cîrstea a avansat în turul doi al turneului de la Lyon

Sorana Cîrstea (31 ani, 30 WTA) a învins-o pe Mariam Bolkvadze (24 ani, 156 WTA), scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul secund la Lyon. Românca nu a întâmpinat niciun fel de problemă în duelul cu sportiva din Georgia, care a venit din calificări

Pentru Cîrtea urmează un nou meci în care este favorită certă. O va întâlni în turul secund pe Stefanie Voegele (31 ani, 144 WTA), o elvețiancă venită tot din calificări. Meciul va avea loc miercuri.

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea a avansat în turul doi al turneului de la WTA Lyon

Novak Djokovic, o nouă decizie majoră: s-a despărțit de omul care i-a marcat cariera!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
grro
grro  •  02 Martie 2022, 08:56
Postat de catalynn pe 02 Martie 2022, 03:01

Asta e, pe cine nu lași sa moară ….

Vezi să nu bubui !

rva4
rva4  •  02 Martie 2022, 08:17
Postat de catalynn pe 02 Martie 2022, 03:01

Asta e, pe cine nu lași sa moară ….

Bă ***, du te ba la culcare! Ăia chiar mor acolo și tu faci glume pe seama lor??!! Vai de tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  02 Martie 2022, 04:46
Postat de rilu pe 02 Martie 2022, 04:19

Noi romanii nu avem spirit de lupta cum au slavii: sarbi, croati, ucraineni samd.

Cum de i-ai omis tocmai pe ruși!? :-))) Așa ceva!? :-)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează