SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HUA HIN

Dayana Yastremska, noua senzație din WTA, a câștigat al doilea titlu al carierei, la 18 ani! E prima jucătoare născută după 2000 care reușește asta

Dayana Yastremska // FOTO: WTA
Dayana Yastremska // FOTO: WTA

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 16:32

Ucraineanca Dayana Yastremska (47 WTA) a cucerit azi, la 18 ani, al doilea titlu al carierei în urma succesului reușit în finala de la Hua Hin contra australiencei Ajla Tomljanovic (25 de ani, 49 WTA), scor 6-2, 2-6, 7-6 (3), după două ore și 25 de minute de joc.

Cele două jucătoare și-au împărțit primele două seturi. Yastremska s-a impus cu 6-2 în primul set, dar a cedat a doua manșă cu același scor.

Setul decisiv a fost unul presărat cu numeroase răsturnări de situație. S-au făcut în total 6 break-uri, iar Tomljanovic a condus la un moment dat cu 5-2. Ucraineanca a revenit în forță, a trimis partida în tie-break, unde s-a impus cu 7-3.

Yastremska încheie cu titlu turneul de la Hua Hin, unde singurul set pierdut a venit în finală. În sferturi, jucătoarea din Ucraina a reușit o victorie de senzație, învingând-o pe Garbine Muguruza (15 WTA), scor 7-6 (5), 6-1.

E al doilea titlu al carierei pentry Dayana Yastremska. Aceasta s-a mai impus în 2018, în turneul de la Hong Kong, după o finală cu Wang Qiang (18 WTA).

Vezi și: Begu și Niculescu, campioane la Hua-Hin! Româncele au câștigat primul titlu al anului într-o finală cu deznodământ dramatic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează