SPORTURI  »  TENIS  »  USADA

De ce e penibil când Serena Williams spune: "Sunt cea mai testată antidoping! Discriminare!" » Lista atleților americani testați și de 3X mai des!

Serena Williams, foto: Guliver/gettyimages
Serena Williams, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 11:32

Agenția Antidoping Americană (USADA) are pe siteul oficial lista completă de sportivi pe care îi testează regulat, iar americanca Serena Williams nu e nici măcar în TOP 25 în acest an!

"Și este din nou acea perioadă a zilei în care se fac teste «la întâmplare» și doar Serena este testată. S-a dovedit că eu am fost cea mai testată. Discriminare? Cred că da", a explicat Serena într-o nouă răbufnire împotriva comisarilor antidoping, care s-au prezentat pentru a recolta o probă inopinată în urmă cu două zile. 

Numai că Serena Williams, care s-a declarat "șocată" de tratamentul la care o supune USADA, nu are dreptate în niciunul dintre cazuri. Pe siteul agenției, jucătoarea de tenis în vârstă de 36 de ani figurează cu 5 teste inopinate în acest an și NU e în TOP 25 cei mai testați atleți americani de pe 1 ianuarie și până acum!

Are cu mult mai puține teste decât: ciclista Chloe Dygert (8), boxerul Robert Easter Jr. (8), atleta Allyson Felix (8), înotătorii Nathan Adrian și Kathleen Ledecky (9), atleții Daniel Cormier (9), Justin Gatlin (9), boxerii Adrien Broner, Leodegario Santa Cruz, Jessie Vargas, Carlos Ocampo, Ajee Wilson și Abner Mares (10), atleții Lopez Lomong și Galen Rupp (10), luptătorul MMA Yoel Romero (10), ciclistul Brent Bookwalter (11), luptătorii MMA Donald Cerrone și Rashad Evans (11), boxerul Jarrett Hurd (12), ciclista Katharine Hall (14) sau boxerul Errol Spence (17!).

Dintre sportivii enumerați, cei scriși cu bold nu sunt de culoare, marea majoritate fiind albi.

Strict în ceea ce privește tenisul, Serena Williams este, într-adevăr, cea mai testată sportivă. Dar e la egalitate cu John Isner, semifinalist la Wimbledon, care e alb.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
vladutz13
vladutz13  •  28 Iulie 2018, 00:11
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 27 Iulie 2018, 18:35

Statisticile dovedesc ca albii sunt discriminati fata de negri. La valori egale, negrii sunt favorizati. asta se stia de mult, este legiferata aceasta stare de fapt in multe tari.

Ce prostie :)).... ia tu niste statistici legate de condamnarile din SUA dpdv al rasei. Ca negru ai sanse de vreo 3 ori mai mari sa o patesti... nu mai zic sa fii oprit pe strada, perchezitionat.... bineinteles impuscat, pt ca la ei politia face ce vrea.

vladutz13
vladutz13  •  28 Iulie 2018, 00:09

Cati sunt din tenis??? Ce comparatii sunt astea??

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  27 Iulie 2018, 18:35

Statisticile dovedesc ca albii sunt discriminati fata de negri. La valori egale, negrii sunt favorizati. asta se stia de mult, este legiferata aceasta stare de fapt in multe tari.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează