TENIS  ·  ATP

De ce Nadal e Ronaldo, iar Federer e Messi » Caracterizarea făcută de Toni Nadal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 17:19

Rafael Nadal (2 ATP) are calități asemănătoare cu Cristiano Ronaldo, în timp ce Roger Federer (3 ATP) e un talent natural, la fel ca Leo Messi. Afirmația îi aparține lui Toni Nadal.

"Rafael are o etică a muncii asemănătoare cu a lui Cristiano Ronaldo. Ronaldo nu e doar un simplu marcator, abilitățile lui tehnice sunt sclipitoare.

Jocul lui Messi și al lui Federer e de-o naturalețe desăvârșită, dar Rafa are niște calități unice. Intensitatea pe care o are în timpul antrenamentelor nu poate fi egalată", a declarat Toni Nadal, conform tennisworldusa.org.

Toni Nadal a fost vehement în momentul în care reporterii l-au întrebat despre utilizarea substanțelor interzise.

"Sunt mulți idioți în lume, iar uneori epatează. Dopingul este total contrar filosofiei noastre de viață. Nu am fi pus niciodată sănătatea lui Rafa în pericol. E important să câștigi, dar toată lumea știe cât de cinstit este din acest punct de vedere. Nu și-ar înșela niciodată adversarul", a punctat unchiul și fostul antrenor al numărului 2 ATP.

Vezi și: 

Simona Halep nu îi sperie: "Maria Sharapova poate ajunge pe locul 1. Nu există un lider"Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (2)
andrei.33  •  05 Decembrie 2018, 19:18

Jucatori uriasi, toti cei patru invocati.

bumix  •  05 Decembrie 2018, 17:42

PT. CA FEDERER E UN DOMN CA SI MESI

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1