SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO De ce poartă Victoria Azarenka tricoul cu PSG la Australian Open: „E visul fiului meu!”

Victoria Azarenka (33 de ani, 24 ATP) a învins-o pe Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2023. / FOTO: Instagram +5   FOTO
Victoria Azarenka (33 de ani, 24 ATP) a învins-o pe Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2023. / FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 18:39 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 18:39

Victoria Azarenka (33 de ani, 24 ATP) a învins-o pe Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2023. Bielorusa a purtat și de această dată un tricou cu PSG la intrarea în arenă.

Hardul de la Melbourne îi priește Victoriei Azarenka. Dubla campioană la Australian Open, în 2012 și 2013, impresionează și la actuala ediție. Jocul e la cote incredibile, dar un alt detaliu a devenit viral. 

Întrebat ce-i place la Australia, semifinalistul Tsitsipas a rostit numele unei femei: „Mi-ar plăcea să o văd în tribune!”
Australian Open
Întrebat ce-i place la Australia, semifinalistul Tsitsipas a rostit numele unei femei: „Mi-ar plăcea să o văd în tribune!”

Înaintea fiecărui meci, dar și în timpul conferințelor de presă, Azarenka a purtat un tricou cu PSG, campioana Franței la fotbal. Într-un dialog cu jurnaliștii prezenți la Melbourne, Vika a explicat că alegerea are legătură cu Leo, fiul ei în vârstă de 7 ani. 

Azarenka, în tricoul lui PSG la Australian Open: „E visul fiului meu”

„Fiul meu m-a văzut purtând tricoul prin casă, el avea unul identic. Sunt o susținătoare a celor de la PSG din anul 2012, din momentul în care David Beckham a semnat. Am fost la multe, multe meciuri. 

Leo vrea să devină fotbalist la PSG. E visul lui! Sunt mama unui fotbalist acum și ador asta. Îmi place să îl încurajez. Sunt foarte mândră de el și nu mi-e rușine să țip. Chiar l-am întrebat dacă îl jenează, dacă sunt prea gălăgioasă. A zis că e ok, că îi place”, a povestit Azarenka, potrivit Eurosport.

+1 FOTO

Victoria Azarenka o va înfrunta în semifinalele ediției din acest an de la Australian Open pe kazaha Elena Rybakina (23 de ani, 25 WTA). Meciul se va juca joi dimineață.

VIDEO. Rezumatul „sfertului” dintre Victoria Azarenka și Jessica Pegula

Citește și alte știri de la Australian Open: 

O nouă zi cu surprize la Australian Open 2023 » Locul 3 WTA, eliminat în sferturi după ce a luat doar 5 game-uri!
AUSTRALIAN OPEN
O nouă zi cu surprize la Australian Open 2023 » Locul 3 WTA, eliminat în sferturi după ce a luat doar 5 game-uri!
Nicio șansă pentru Ostapenko! » Campioana de la Wimbledon e prima semifinalistă de la Australian Open 2023
AUSTRALIAN OPEN
Nicio șansă pentru Ostapenko! » Campioana de la Wimbledon e prima semifinalistă de la Australian Open 2023

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Hagicianul
Hagicianul  •  24 Ianuarie 2023, 20:29

E și asta ceva, te zbați, lupți pentru glorie, ajungi numărul 1 Mondial, iar copilul îi alege drept model în sport pe unii care nu au câștigat Liga Campionilor niciodată:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează