SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

De ce Serena Williams nu stă în hotel cu celelalte jucătoare la US Open » Driblează protocolul împotriva coronavirusului, la fel ca Djokovic

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) va avea parte de condiții speciale la US Open.
Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) va avea parte de condiții speciale la US Open.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 19:44 / Actualizat sambata, 22 august 2020 21:24

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) va avea parte de condiții speciale la US Open. 

  • Turneul de la US Open e programat la New York între 31 august și 13 septembrie

Pentru a reduce riscul îmbolnăvirii cu Covid-19, organizatorii de la US Open au decis să cazeze toți jucătorii în hoteluri controlate minuțios, pe modelul în care se încheie sezonul din NBA. Serena a primit însă o derogare și va sta într-o locuință separată, sub stricta supraveghere a oficialilor. La aceeași variantă a apelat și liderul de pe tabloul masculin, Novak Djokovic. 

Serena Williams: „Am probleme de sănătate și trebuie să mă odihnesc”

„Nu am vrut să stau cu ei în hotel deoarece am probleme cu plămânii, așa că era un risc pentru mine. Dacă sunt singură pot să controlez mai bine lucrurile. Nu am nici măcar oameni care îmi fac curat. Realitatea este că am probleme de sănătate și trebuie să mă odihnesc bine ca să pot concura la New York.

Jucătorii trebuie urmăriți pentru a nu ieși în cluburi sau restaurante. Din păcate, cred că e o mișcare bună deoarece oamenii au tendința să devină neliniștiți și ar putea ieși din hotel. Eu sunt în favoarea protocoalelor de acest tip, e bine să stam într-o bulă”, a declarat Serena Williams într-o conferință de presă. 

Simona Halep nu merge la US Open

Simona Halep a revenit în formă maximă după pauza provocată de coronavirus. A câștigat titlul pe zgura de la Praga, dar nu va putea concretiza nivelul ridicat de joc și la US Open. De teama Covid-19, românca nu se deplasează la New York. Revine pe teren la jumătatea lunii septembrie, la Roma, turneu pregătitor pentru Roland Garros. 

VIDEO Alexandra Cadanțu: „După ce am vazut-o pe Serena dezbrăcată, am rămas șocată timp de o săptămână”

Citește și alte știri din tenis: 

Darren Cahill, despre decizia Simonei Halep de a nu merge la US Open: „Putea fi o oportunitate bună”

VIDEO Experiența vieții pentru o jucătoare de tenis din România: discuția cu Serena Williams, interacțiunea cu Federer + pe ce star din ATP l-a numit „foarte drăguț”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
procter
procter  •  23 August 2020, 08:32

Sunt acelasi reguli ptr toti .Daca vrei sa inchiriezi casa,sa stai separat trebuie sa platesti ptr 24 de ore security ( sa te pazeasca sa nu iesi in oras,tu sau cei care stau cu tine in casa). Si nu sunt numai Novak cu Serena,mai sunt cativa jucatori care au vrut sa cheltuiasca banii lor ptr chirie si paza.....

jimmy_jones
jimmy_jones  •  23 August 2020, 04:46

Conditii egale pentru toata lumea (de rand, muritorii), doar ca unii sunt mai egali ca altii. Se-ntampla asta peste tot, in toate domeniile. De parca numai Serena are nevoie de odihna ... Mai si zice ca-s bune restrictiile ( atat timp cat nu i se aplica ei). Culmea nesimtirii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează