SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Decizia luată azi de Novak Djokovici » Nu s-a mai întâmplat asta de 7 ani

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 14:00

Novak Djokovici (30 de ani, 4 ATP) a acceptat astăzi invitația lansată de organizatorii turneului de la Eastbourne, urmând să participe la competiția care se va desfășura pe iarbă, în perioada 26 iunie - 1 iulie. 

Decizia este una extrem de surprinzătoare, având în vedere că sârbul nu a mai jucat un turneu pregătitor pe iarbă din 2010, când pierdea în turul III la Queen's. 

Chiar și fără să joace turnee pregătitoare pe iarbă, Djokovici a reușit să se impună în această perioadă de nu mai puțin de trei ori la Wimbledon, câștigând edițiile din 2011, 2014 și 2015. 

Djokovici, numărul patru mondial, va fi favorit principal la Eastbourne. Gael Monfils, de asemenea beneficiar al unui wild-card, va fi favorit doi, în timp ce americanii John Isner și Steve Johnson vor fi favoriții trei și patru. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează