SPORTURI  »  TENIS  »  HOTĂRÂRE

Decizie de ultim moment a Simonei Halep » A renunțat la unul dintre colaboratorii săi

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 17:53

Cu puțin timp înainte de revenirea în circuit, Simona Halep (4 WTA) a luat decizia de a renunța la unul din colaboratorii săi.

Astfel, începând cu turneul de la Indian Wells, preparatorul fizic Dragoș Luscan nu va mai fi în stafful Simonei.

Halep și Dragoș Luscan nu au avut o colaborare de lungă durată, preparatorul fizic fiind cooptat în echipa sportivei la finalul anului trecut, înainte de Turneul Campioanelor.

Conform ziare.com, Halep ar fi fost nemulțumită de metodele lui Dragoș Luscan, acesta fiind principalul motiv pentru care tenismena a decis să renunțe la serviciile lui. 

  • Simona Halep va participa la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, care se va desfășura în perioada 6-19 martie
  • Românca s-a impus în turneul californian în 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
merace
merace  •  07 Martie 2017, 08:50

nu e corect scris "coptat", corect este "coptaat"! :D hahaha

887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Martie 2017, 19:58

Simona are nevoie de un psiholog, de un nutritionist si de un logodnic.

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2017, 18:54

pe 6 martie incep calificarile, unde avem doua reprezentante, ana bogdan si patricia tig, ambele joaca in noaptea asta la aceiasi ora, in jur de 01:30, depinde cat dureaza primele trei partide de pe terenurile 6 si 7, vor juca impotriva a doua japoneze, hibino( care tocmai a jucat finala la kuala lumpur) si aoyama ..... simona are bye in primul tur, asa ca, in functie de tragerea la sorti , o sa joace pe 10 sau 11 martie...de asemenea la turneu mai participa begu, niculescu si cirstea...hai romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează