SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Decizie importantă luată de Florin Mergea » Ce anunţ a făcut tenismenul

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 27 septembrie 2016 19:20

Florin Mergea, 31 de ani, a anunţat pe pagina sa de facebook că a luat decizia de a se despărţi de coechipierul său, indianul Rohan Bopanna, din circuitul ATP la dublu.

"Doresc să vă anunț în mod oficial că parteneriatul meu cu Rohan Bopanna a luat sfârșit, inclusiv pentru acest final de sezon. Nu voi uita că până în prezent cele mai bune rezultate de la întoarcerea mea în circuitul ATP au fost alături de Rohan", a fost mesajul postat pe pagina de facebook a sportivului.

7 este poziţia cea mai înaltă atinsă de Florin în clasamentul ATP la dublu, în iulie 2015

Pe parcursul colaborării acestora, cei doi au reuşit să câştige două turnee, la Stuttgart şi Madrid, ambele în 2015 şi au ajuns în alte 5 finale, cea mai importantă dintre ele fiind cea de anul trecut, de la Turneul Campionilor, unde au pierdut în faţa "dublului" format din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer.

$1,430,609 reprezintă veniturile obţinute de Mergea din circuitul de simplu şi dublu

Momentan, Mergea nu a făcut public numele următorului coleg de dublu, însă acesta a menţionat că este exclusă o colaborare cu Horia Tecău, în condiţiile în care acesta va continua alături de Rojer şi în sezonul următor.

sursa: atpworldtour.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 10:17

Un milion jumate la 31 de ani, cand ca 'civil' puteai sa n-ai nimic, este f.f.bine. Felicitari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează