SPORTURI  »  TENIS  »  ATP PARIS

Decizie importantă luată de Rafael Nadal » Renunță la două turnee în 2018

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 17:27

Rafa Nadal (31 de ani), liderul mondial din ATP, se pregătește de o schimbare importantă din 2018, luând hotărârea de a reduce numărul turneelor la care va participa.

Chinuit de-a lungul carierei de accidentări survenite în urma suprasolicitării, Nadal va participa în 2018 doar la 18 turnee, ibericul luând decizia de a renunța la turneele ATP 500 de la Rotterdam și Basel, informează Marca.

Decizia pare pe deplin justificată, liderul ATP dorind să-și prelungească durata carierei renunțând la două turnee la care, tradițional, nu a avut rezultate satisfăcătoare.

Decizia spaniolului este una asemănătoare cu cea a lui Federer, care în 2017 a renunțat la mai multe turnee la care în mod obișnuit participa anual.

6 titluri
a cucerit Nadal în 2017, jucând finala la alte patru turnee

1.40este cota la Unibet pentru ca Nadal să termine anul 2018 în fața lui Federer în clasamentul ATP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 09:57

Trebuia sa mai reflecteze la inca vreo 3 turnee. Ritmul sau e bun, dar vin cei tineri si dornici de celebritate din spate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează