SPORTURI  »  TENIS  »  COLABORARE

Decizie importantă luată de Simona Halep după eliminarea de la US Open » Schimbare în componența echipei româncei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 17:23

Într-un mesaj publicat după eliminarea suferită în primul tur de la US Open în fața Mariei Șarapova, Halep a anunțat că l-a cooptat în echipă pe fostul tenisman Andrei Pavel (43 de ani).

"Vreau să vă anunț că Andrei Pavel este membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am în preajmă. Sunt sigură că sunt multe lucruri pe care le am de învățat în urma experienței și sfaturilor sale", a scris Simona pe pagina de Instagram.

Andrei Pavel a urmărit din tribune meciul lui Halep din primul tur de la US Open. Simona nu a oferit însă detalii referitoare la rolul pe care îl va avea noul colaborator din echipa sa. 

În același mesaj, românca anunță că nu va renunța la colaborarea cu Darren Cahill, în ciuda faptului că presa din Statele Unite a speculat în legătură cu posibilitatea ca Halep să renunțe la serviciile australianului.

Născut la Constanța, la fel ca Simona Halep, Andrei Pavel a avut cea mai bună clasare din carieră în 2004, când a ajuns până pe locul 13 în clasamentul ATP. Cel mai bun rezultat al lui Pavel în turneele de Mare Șlem a fost înregistrat în 2002, când a ajuns în sferturile de finală de la Roland Garros.

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
10155633308976552
Cornel Perju  •  31 August 2017, 01:39
Postat de mutu57 pe 30 August 2017, 03:49

Ca sa o bata pe sharapova are nevoie de farmacist sa-i face injectie "cand merge la baie" dupa setul doi, nu de tenisman. Din pacate.

cred ca lucrul asta a fost destul de vizibil pentru cine cunoaste tenis cat de cat. Sharapova si-a lua injectia inainte de meci, a dus-o pe picioare destul de bine cam o ora si jumatate dupa care au inceput sa se vada semne clare de oboseala. Sharapova a inceput sa loveasca foarte puternic la fiecare minge in intentia de a scurta punctele si de a incheia meciul cat mai repede. Din cauza asta au aparut multe gresesi si Simona a putut sa castige 5 game-uri consecutive. A urmat pauza de 8 minute pentru tratament si dupa aia totul s-a terminat. Nimeni nu are nevoie de 8 minute ca sa se pisa ci ca sa isi faca intravenoase care nu se pot face instantaneu. Orice medicament luat pe cale orala are nevoie de cel putin jumatate de ora ca sa isi faca efectul dar cand este luat intravenos isi face efectul imediat

mutu57
mutu57  •  30 August 2017, 03:49

Ca sa o bata pe sharapova are nevoie de farmacist sa-i face injectie "cand merge la baie" dupa setul doi, nu de tenisman. Din pacate.

560928364107122
Marcel Jeler  •  30 August 2017, 00:41

L-ai putea ruga sa joace in locul tau cu Șarapova daca vei mai juca cu ea !Precis o sa aibă mai mult succes....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează