SPORTURI  »  TENIS  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

VIDEO Moment senzațional de stand-up, după declarațiile făcute de Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”: „A spus unul dintre cele mai românești lucruri”

O declarație dată de Ion Țiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost subiect de glumă într-un număr de stand-ul creat de Claudiu Teohari (38 de ani).
O declarație dată de Ion Țiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost subiect de glumă într-un număr de stand-ul creat de Claudiu Teohari (38 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 20:43 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 23:29

O declarație dată de Ion Țiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost subiect de glumă într-un număr de stand-up creat de Claudiu Teohari (38 de ani).

Claudiu Teohari, cunoscut publicul din România drept „Teo”, a fost invitat special în cea mai recentă ediție a emisiunii „iUmor”. Acesta a ironizat și o declarație dată de Ion Țiriac.

Ion Țiriac, vedetă la iUmor

„E un video pe internet, în care domnul Ioanițoaia îi ia interviu domnului Țiriac. În timpul interviului, domnul Țiriac spune următorul lucru, printre cele mai românești lucruri pe care le-am auzit vreodată. A spus: «Eu când n-am bani de doi piloți, îmi conduc singur avionul. Că știți cum e...».

Șocat de ce a auzit, domnul Ioanițoaia a spus: «Normal, e avionul dumneavoastră». La care domnul Ion Țiriac, normal, pentru că în el bate o inimă de român, a spus: «Avioanele, că am mai multe»”. Video mai jos, de la minutul 11:30!

Ion Țiriac chiar își pilotează avionul

Țiriac a surprins în momentul în care a declarat că își pilotează singur avioanele.

„Fundația îmi plătește și benzina la avion. Pilotez, pentru că n-am bani de doi piloți. Acum câteva zile am venit de la Madrid cu mine la manșă. Copilot să fie alții, eu sunt comandant, stau în stânga! Am mai multe avioane, nu doar unul. Am mai dat un avion și Crucii Roșii că nu aveau cu ce să transporte bolnavii. L-am făcut cadou, dar nu contează asta. Primul care nu știe ce valoare are banul înseamnă că nu-l merită”, a spus Ion Țiriac.

VIDEO Momentul cu Ion Țiriac din emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia

Citește și alte știri despre Ion Țiriac:

EXCLUSIV Ion Țiriac, propunerea DECENIULUI pentru Iohannis: „Mâine dimineață dau 30 de milioane de euro!” + Planul gigantic pus la cale

VIDEO // EXCLUSIV Ion Țiriac, afirmație incredibilă despre Năstase: „Erau vreo 5 tovarăși, mi-au zis scurt: «Ne-a vândut meciul!»" + „A doua zi am întins-o din țară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  10 Noiembrie 2020, 20:31

N-are bani sa-l plateasca pe Salam sa scrie "Maneaua lui Tiriac" si se chinuie de unul singur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează