SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Declaraţie senzaţională a Serenei Williams! Americanca a lăsat-o mască pe Halep: ”Îţi mulţumesc, Simona!” :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 14:47

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în ultimul act al Turneului Campioanelor, iar la final a ţinut să îi mulţumească şi româncei.
”E un moment foarte special pentru mine. A fost o atmosferă minunată şi le mulţumesc fanilor din Singapore. M-am simţit foarte bine şi îmi doresc să revin aici.

Vreau să le mulţumesc fanilor, mamei şi echipei mele. Nu în ultimul rînd, vreau să-i mulţumesc Simonei. Dacă ea nu ar fi cîştigat acel set cu Ana Ivanovici, eu nu aş mai fi fost aici”, a spus Serena Williams.

Numărul unu mondial nu s-ar fi calificat în semifinalele turneului dacă Simona Halep ar fi pierdut în două seturi în faţa Anei Ivanovici. Deşi se puteau califica împreună, românca a pierdut greu în faţa jucătoarei din Serbia, 6-7 (7-9), 6-3, 3-6, iar Serena s-a calificat mai departe de pe locul 2.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
nic_angh
nic_angh  •  27 Octombrie 2014, 22:49
Postat de v1ad pe 26 Octombrie 2014, 22:55

Numai ca asa suntem noi, o natiune extremista. Multa lume ii critica accidentarile si abandonurile din ultimele turnee, iar azi dimineata toate televiziunile si toti postacii o luasera razna. Cred ca daca acuma in campanie moare mama vreunui prezidentiabil, ala ar castiga alegerile din primul tur. :)) Halep e valoroasa, muncitoare, poate mai mult muncitoare decat talentata. Nu cred ca e de locurile 2-3 WTA, dar cu siguranta e top 10 (va rog nu criticati, este doar parerea mea)

Pai Vlad, daca este "doar parerea ta" de ce nu trebuie criticata? Parerea ta este divina? OK, hai sa nu te criticam dar putem sa te intrebam "pe ce te bazezi" cand spui ca nu merita locul 2-3 ? Sau dupa ce criteriu consideri tu ca nu are talent? Ce intelegi tu prin "talent" la tenis? Dupa criteriile tale Serena Williams are talent?

nic_angh
nic_angh  •  27 Octombrie 2014, 22:43

Unde ai vazut tu declaratia asta a Serenei? Ca ea a zis "iti multumesc Simona ca m-ai facut fiu o jucatoare mai buna" (thank you Simona for making me to be a better player). Poate ai vazut tu pe undeva declaratia cu "daca nu ar fi castigat setul cu Ana eu nu as mai fi fost aici". Zi-ne si noua unde? Sau doar ai inventat-o?

varanga53
varanga53  •  27 Octombrie 2014, 12:13

In sinea ei , Serena o fi continuat "... ca a fost asa de proasta " !

Vezi toate comentariile (59)
Comentează