SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Declaraţie surprinzătoare a Jelenei Jankovici înaintea finalei cu Simona Halep! Încalcă regulile, dar nu e deranjată de asta

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 18:43

Jelena Jankovici o întîlneşte pe Simona Halep în finala de la Indian Wells. Jucătoarea din Serbia a oferit o declaraţie lipsită de fair play înaintea acestui meci. 

Sportiva este acuzată de faptul că încalcă regulile privind pauzele dintre servicii şi sfaturile pe care le primeşte de la antrenor în timpul meciului.

Adversara Simonei Halep nu pare decisă să se oprească aici "Cred că am făcut suficienţi bani ca să pot plăti amenzile în caz că primesc vreuna. E ok! Ce pot să fac mai mult?", a spus într-un interviu pentru asapsports.com.

În semifinale Jelena Jankovici a învins-o pe Sabine Lisicki cu 3-6, 6-3, 6-1. Meciul de azi va începe la ora 20:00 şi va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
caucazianul
caucazianul  •  22 Martie 2015, 23:47

Asa cum este voie sa latrii cand lovesti mingea/ DERANJEZI SPECTATORII / este mai regulamentar sa primesti indicatii in timpul pauzelor la fel cum se primesc SFATURI in toate sporturile la finale EUROPENE,MONDIALE JOCURILE OLIMPICE . - PUNCT

bogdzsch
bogdzsch  •  22 Martie 2015, 19:46

Si unde este declaratia lipsita de fair-play?

zanna.bianca
zanna.bianca  •  22 Martie 2015, 19:39

Ii da simona amenzi in seara asta de n-o sa fie bucuroasa nici ea si nici Iojen pan76!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează