SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Del Potro este de neoprit

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2009 00:00

Argentinianul Juan Martin Del Potro, învingător săptămîna trecută la turneul de la Auckland, avansează şi el în turul secund după victoria în faţa neamţului Mischa Zverev, 6-3 6-4 6-2.

Del Potro este într-o formă excelentă, iar rezultatele sale din ultima vreme nu mai miră pe nimeni. Acesta se clasează în acest moment în primii zece jucătorii ai lumii, fiind cel mai tînăr dintre ei.

Acesta a trecut uşor de Zverev, căruia nu i-a dat nici o şansă de-a lungul partidei. Ofensiv pe toată durata acesteia, Del Potro a întîmpinat ceva dificultăţi în convertirea mingiilor de break, cîştigînd doar 6 din cele 14 oportunităţi avute. În cele din urmă s-a impus în două ore, scor 6-3 6-4 6-2.

"Nu sînt încă pregătit să fiu în primii patru jucători ai lumii. Trebuie să îmi îmbunătăţesc serviciul şi voleul. Am nevoie de timp. Poate în cîteva luni o să fiu acolo. Sînt pe drumul cel bun", a spus Del Potro.

În turul doi, Del Potro va întîlni un nou neamţ, Florian Mayer, care a dispus în primul tur de algerianul Lamine Ouahab, scor 6-2 6-1 6-2.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează