SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

VIDEO Descalificare fără precedent în tenis: „În acel moment, arbitrul a intrat la vestiare și a văzut ce făcuse”

Americanul Nicolas Moreno De Alboran (311 ATP) a fost descalificat dintr-un motiv unic înaintea setului decisiv al disputei cu Federico Delbonis (134 ATP), din șaisprezecimile de finală ale turneului Challenger de la Sevilla.
Americanul Nicolas Moreno De Alboran (311 ATP) a fost descalificat dintr-un motiv unic înaintea setului decisiv al disputei cu Federico Delbonis (134 ATP), din șaisprezecimile de finală ale turneului Challenger de la Sevilla.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 18:11 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 18:21

Americanul Nicolas Moreno De Alboran (311 ATP) a fost descalificat dintr-un motiv unic, înaintea setului decisiv al disputei cu Federico Delbonis (134 ATP), din șaisprezecimile de finală ale turneului Challenger de la Sevilla.

Moreno De Alboran câștigase setul secund al disputei cu Delbonis, scof 7-6(6), după 5-7 în deschidere. Înaintea actului decisiv, a cerut o pauză de vestiar, dar a depășit timpul regulamentar.

Oficialii partidei au mers să îl anunțe să revină pe teren, dar stupoare! Când l-au găsit în vestiar, jucătorul american tocmai ieșea din duș, lucru strict interzis. Arbitrul de scaun a decis descalificarea lui. 

Descalificare fără precedent la Challanger-ul de la Sevilla

Javier Marti, antrenorul lui Moreno de Alboran, a expus propria variantă asupra evenimentelor. 

„Între al doilea și al treilea set, Nico s-a dus la baie. Din moment ce căzuse de mai multe ori, avea toată partea inferioară a corpului plină de zgură. În loc să se șteargă numai cu prosopul, a intrat la duș, a luat capul de duș și a dat cu apă pentru a îndepărta zgura. 

În acel moment, arbitrul a inspectat zona vestiarelor, după ce Delbonis i-a transmis că Nicolas face duș. Realitatea este că nu făcea duș în adevăratul sens al cuvântului, doar se curăța de zgură în cabina de duș și l-a văzut. Este total nevinovat, dar așa s-a întâmplat. 

Aceasta este prima dată când mi se întâmplă așa ceva ca antrenor, și e păcat, pentru că a fost un joc grozav, mai ales la final”, fost varianta lui Javier Marti, antrenorul lui De Alboran, potrivit PuntodebreaK

VIDEO cu momentul în care De Alboran este descalificat

Citește și alte știri din tenis: 

Unicul obiectiv al Simonei în 2022 și incertitudinea din final de an: „Nu știu ce urmează”

VIDEO Kyrgios și-a ieșit din minți după eliminarea de la US Open » Imaginile s-au viralizat rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close