SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Detalii despre marile planuri ale Simonei Halep pentru sezonul următor: "De asta m-a angajat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 17:37

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre planurile româncei pentru sezonul următor. Sportiva se pregătește în România, iar Cahill anunță că Halep și-a propus câștigarea unui Grand Slam anul viitor. 

”Vom petrece trei săptămâni în România şi ne vom ocupa de presezon, vom munci mult la nivel fizic, să fim siguri că îi protejăm corpul, pentru că picioarele ei sunt marele atu.

Va munci din greu pe teren şi în afara lui, nu cred că va fi foarte fericită să audă asta. Apoi ne vom întoarce în Australia şi sper că Simona va veni acolo şi că ne vom antrena acolo câteva săptămâni până să mergem la Shenzhen, care va fi primul ei turneu al anului”, a declarat Darren Cahill pentru TV Digi Sport.

...despre obiectivul Simonei din 2017: ”E nevoie de timp, obiectivul suprem este să câştigăm turnee de Grand Slam, de asta m-a angajat, ca să o ajut să obţină asta.

Deci la asta vom munci în 2017, dar clasamentul nu minte, este acolo unde îi este locul acum. Este a 4-a jucătoare cu un motiv şi cred că poate fi mândră pentru anul pe care l-a avut.

Ai nevoie de multe lucruri să meargă bine ca să câştigi un Grand Slam. Ai nevoie de puţin noroc, ai nevoie de şansă la tragerea la sorţi, trebuie să fii sănătos şi să ieşi cu bine din anumite meciuri strânse”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  23 Noiembrie 2016, 15:14
Postat de rudiger pe 20 Noiembrie 2016, 19:01

iar au inceput cu pocita!

D-lor admin., pe cel care l-a atacat pe pocitania asta de rudiger, l-ati banat, dar pe el nu desi este vulgar si ataca osprtiva romanca de mare valoare! Ce sa inteleg, pot sa va spun ca sunteti niste pociti si voi? Cum e posibil ca astfel de indivizi sa atace marsav o sportiva si sa le cantati in struna? Consider ca numai niste necivilizati pot face asa ceva!!! Pocitilor!

timm
timm  •  21 Noiembrie 2016, 09:20
Postat de cristy82 pe 20 Noiembrie 2016, 19:05

tin sa te contrazic putin nu vad dc spui ca este cea mai buna decizie luata cand l-a ales pe darren cahill, eu spun in continuare ca tot 2014 a fost cel mai bun al ei cand antrenor era wim fissette. dc? finala rg, semi wimblendon, finala la tc, turneul de la doha castigat in mare viteza, finala la madrid. plus ca jocul ei parca arata mai bine,nu ma pricep (sunt doar simplu privitor) dar cu actualul antrenor cam bate pasul pe loc.

Corect. Cele mai bune rezultate le-a avut cu Wim Fissette. Mare greseala renuntarea la el.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  21 Noiembrie 2016, 07:03
Postat de rudiger pe 20 Noiembrie 2016, 19:01

iar au inceput cu pocita!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează