TENIS  ·  RELAȚIE

Detalii incendiare din relația Simonei Halep cu noul iubit! S-a aflat totul: "Abia aștepta să termine turneele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 22:26

Ieri au apărut primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep. Românca a fost surprinsă alături de un tânăr, în vacanță în Italia, la Portofino. Iubitul jucătoarei este Radu Marian Barbu, fost jucător de tenis, dar fără rezultate notabile. Cea mai bună clasare a fostlocul 1.151, în 2004. Are 34 de ani, fiind născut pe 16 octombrie 1983, în Pitești.

Presa mondenă a dat azi detalii despre relația celor doi, care pare a fi una cât se poate de recentă: "Au doar câteva luni de când sunt împreună și mai mult nu s-au văzut. Ea a fost ocupată cu turneele, el, cu treburile lui", a spus o sursă pentru Spynews.

Aceeași sursă a povestit ce i-a legat pe cei doi: "Se știu de mai multă vreme, dar s-au apropiat după ultimul turneu din State la care a luat parte Simona. Cred că e vorba de US Open, turneul la care Simona a trăit dezamăgirea să fie eliminată de Maria Sharapova încă din primul tur.

El a liniștit-o, a ajutat-o să treacă peste dezamăgire, au stat și au vorbit de tenis. Și, din vorbă în vorbă, și-au dat seama că au pasiuni comune, în cel mai mic amănunt. Amândoi iubesc aceleași lucruri: adică tenisul și copiii. Iar relația lor a venit apoi ca ceva firesc".

Sursa celor de la Spy a explicat faptul că Marian Barbu este foarte îndrăgostit, așteptând cu nerăbdare ca Simona să intre în vacanță: "Abia aștepta să termine Simona cu turneele ca să plece într-o mică vacanță împreună. El a propus să meargă în Italia, mai ales că acolo este, încă, vreme perfectă pentru a se bucura de lungi plimbări împreună, de liniștea necesară pentru a se cunoaște mai bine".Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (17)
marius.bxl  •  09 Noiembrie 2017, 19:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu  •  09 Noiembrie 2017, 14:55

ba noroc ca l cheama si marian si nu marin ca altfel iesea c ati combinat o pa halep cu magiun

Anca Bucur  •  09 Noiembrie 2017, 12:02

Sunteți de groaza.O urmăriți mai ceva ca Interpol.Mai lăsați fata asta în pace sa trăiască asa cum vrea ea nu o mai analizați intr-una.

Vezi toate comentariile (17 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1