SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Deznodămînt diferit » Horia Tecău s-a retras de la dublu, Florin Mergea merge mai departe

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cîștigat împreună 9 titluri pînă acum // Foto: Raed Krishan
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cîștigat împreună 9 titluri pînă acum // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 23 aprilie 2015 00:00

Horia Tecău a fost nevoit să se retragă ieri din cauza unei tendinite la mîna dreaptă, iar Florin Mergea şi partenerul său s-au calificat în "sferturi" după ce adversarii lor au declarat forfait.

Campionul ultimelor ediţii la dublu, Horia Tecău a trebuit să ia o decizie grea ieri. El şi partenerul său Jean Julien Rojer s-au retras de pe tabloul de la Bucureşti. Horia are o problemă la mîna dreaptă care l-a ţinut departe de teren imediat după turneul de la Monte Carlo.

"Dacă joc, există riscul să mă accidentez şi mai tare şi să nu ştiu cînd mă mai pot întoarce pe teren. Momentan, după discuţiile de azi cu fizioterapeutul, si turneul de la Madrid este sub semnul întebării. Sper ca la jumătatea săptămînii viitoare să pot juca, în urma unui tratament intens. Îmi cer scuze în faţa partenerului meu şi a fanilor care ştiu că aşteptau să ne urmarească din nou. Cîteodată nu eşti suficient de bine fizic pentru a intra pe teren. Sper sa compensez la următoarele ediţii", a spus Horia.

Nici Florin Mergea n-a mai jucat ieri, deşi era programat. El şi partenerul său, Rohan Bopanna, au beneficiat de forfait-ul perechii formate din Marcos Baghdatis şi Mihail Iujnîi. Cipriotul a acuzat probleme la spate.

Azi, în sferturi de finală în ultimul meci al zilei, pe Central, perechea româno-indiană îi va întîlni pe Marius Copil şi Adrian Ungur.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează