SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Dezvăluiri fără precedent lansate de o fostă jucătoare WTA » Fumători, petrecăreți și lesbiene! Un fost câștigător la Australian Open este vizat

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 21:30

Fosta jucătoare de tenis Ekaterina Bîcikova a oferit o serie de declarații despre viața jucătorilor de tenis profesioniști, într-un interviu. 

Rusoaica de 31 de ani susține că una din zece jucătoare din circuitul WTA este lesbiană și că era deranjată de faptul că o priveau insistent. Bîcikova le-a nominalizat în acest sens pe Carla Suarez Navarro, o rivală a Simonei Halep, Rennae Stubbs, Lisa Raymond, Eleni Danilidou sau Casey Dellacqua.

"Eram furioasă pentru că tot timpul se uitau la mine. Nu mă interesează cu cine dorm, dar să nu-mi încalce spaţiul personal", a declarat Bîcikova pentru Eurosport.

Fosta ocupantă a locului 66 WTA a vorbit și despre problemele din circuitul masculin și a dat numele lui David Ferrer și al fostului campion de la Australian Open, Stan Wawrinka.

"Spaniolul David Ferrer fuma aproape un pachet de ţigări pe zi. Nu înţeleg cum putea alerga apoi. Unele jucătoare din Belgia de asemenea fumează şi beau. Eram suprinsă că apoi jucau mai bine ca mine.

Wawrinka mergea la toate petrecerile. Nu ştiu cum se putea ridica din pat a doua zi şi putea juca. Am auzit multe de aventurile lui Stan în Sankt Petersburg", a afirmat Bîcikova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
popionescu
popionescu  •  08 Februarie 2017, 09:05

Articol vechi publicat si republicat.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  08 Februarie 2017, 08:39

Sunt un mare amator de tenis dar spre rusinea mea recunosc ca de individa asta n-am auzit ca mare jucatoare ci doar de faptul ca a avut prin 2010 o suspendare controversata in legatura cu meciuri trucate. Dar in alta ordine de idei, caroserie executabila are...

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Februarie 2017, 08:04
Postat de Muresan Andrei Andrei Nuresan pe 08 Februarie 2017, 00:50

***

am inteles ca le place fasolea, sa astepti pana isi face efectul, poate ......prinzi si tu ceva :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează