SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

VIDEO Dezvăluiri în premieră despre Bianca Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

Bianca Andreescu. foto: Reuters +40   FOTO
Bianca Andreescu. foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 13:18 / Actualizat vineri, 21 august 2020 12:18

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (20 de ani, 678 WTA), fostă campioană națională, a fost invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre viața ei, dar și despre poveștile inedite acumulate de-a lungul timpului în circuit. 

Pe parcursul celor 60 de minute petrecute în studioul Gazetei Sporturilor, Andreea Prisăcariu a rememorat momentele în care s-a antrenat alături de Bianca Andreescu (20 de ani, 6 WTA), jucătoarea canadiană cu origini românești care a avut o ascensiune remarcabilă în 2019, când a câștigat US Open, Indian Wells și Toronto. 

„Bianca Andreescu e cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie”

„S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare. 

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashibiancaon, unghii, sclipici.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+36 FOTO

Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta”, a spus Andreea Prisăcariu, la GSP Live.  

Bianca Andreescu și legăturile cu România

Născută în Canada, Bianca Andreescu s-a întors în România la 8 ani, alături de mama sa, unde aceasta a început o afacere, iar ea a făcut primii pași în tenis. Afacerea nu a reușit, iar după doi ani și jumătate familia Biancăi Andreescu a decis să părăsească România. După întoarcerea în Canada, Andreesc a intrat într-un program al Federației de Tenis din aceasta țară, care a sprijinit-o financiar.

Citește și alte știri despre tenis: 

Simona Halep, în topul câștigurilor pe 2020 » Campioana de la Wimbledon păstrează locul ocupat anul trecut, Osaka e lider

Marion Bartoli e dură: „Nu poți să spui că ai cucerit un titlu de Mare Șlem când 20 dintre primii 32 nu sunt acolo”

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (60)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  21 August 2020, 20:19

Pe ea o intereseaza sa ramina gravida in viitor cu un Occidental nu cu in romanas

1663755793951448
Costi Costinel  •  21 August 2020, 16:14

Si in sfarsit ultima parte : Obiectul va rămâne stationar dar, deoarece fiecare puls impulsionează o anumită cantitate de energie, conținutul de energie al obiectului va scădea. Acum, a spus Einstein, cum ar arăta acest proces pentru un observator în mișcare? Din perspectiva lui , obiectul ar continua să se miște în linie dreaptă, în timp ce cele două impulsuri zboara . Dar chiar dacă viteza celor doi impulsuri ar fi în continuare aceeași - viteza luminii - energiile lor ar fi diferite: Pulsul care se mișcă înainte în direcția mișcării ar avea acum o energie mai mare decât cea care se mișcă înapoi. Cu ceva mai multă algebră, Einstein a arătat că, pentru ca toate acestea să fie consecvente, obiectul nu numai că trebuia să piardă energie atunci când impulsurile de lumină plecau, ci trebuia să piardă și un pic de masă. Sau, cu alte cuvinte, masa și energia sunt interschimbabile.Si astfel Einstein a notat o ecuație care leagă pe cele două. Folosind notația de astăzi, care scurtează viteza luminii folosind litera c, el a produs cu ușurință cea mai cunoscută ecuație scrisă vreodată: E = mc2

1663755793951448
Costi Costinel  •  21 August 2020, 16:11
Postat de Costi Costinel pe 21 August 2020, 16:09

Partea II-a :Relativitatea a dictat că orice lucru pe care-l putea vedea în timp ce alerga pe lângă un fascicul de lumină, inclusiv câmpurile staționare, ar trebui să fie, de asemenea, ceva ce fizicienii pământeni ar putea crea în laborator. Dar nimic asemănător nu fusese observat vreodată.Această problemă l-ar fi deranjat pe Einstein încă 10 ani, până la capăt prin activitatea sa universitară la ETH și mutarea sa în capitala elvețiană Berna, unde a devenit examinator în biroul elvețian de brevete. Acolo a hotărât să rupă paradoxul o dată pentru totdeauna. Mai 1905: Fulgerul lovește un tren în mișcare Revelația lui Einstein a fost că observatorii în mișcare relativă experimentează timpul în mod diferit: este perfect posibil ca două evenimente să se întâmple simultan din perspectiva unui observator, totuși se întâmplă în momente diferite din perspectiva celuilalt. Și ambii observatori ar avea dreptate.Ulterior, Einstein a ilustrat acest punct cu un alt experiment de gândire. Imaginați-vă că aveți din nou un observator în picioare pe un terasament de cale ferată, în timp ce un tren trece zgomotos. Dar de această dată, fiecare capăt al trenului este lovit de un fulger cand mijlocul trenului este in dreptul observatorului . Deoarece fulgerele sunt la aceeași distanță de observator, lumina lor ajunge la ochiul său în aceeași clipă. Deci el spune corect că s-au întâmplat simultan. Între timp, un alt observator din tren stă exact la mijloc. Din perspectiva ei, lumina din cele dou

Partea III-a : Din perspectiva ei, lumina din cele două lovituri trebuie să parcurgă distanțe egale și ea va măsura, de asemenea, viteza luminii pentru a fi aceeași în ambele direcții. Dar, deoarece trenul se mișcă, lumina care vine de la fulgerul din spate trebuie să călătorească mai departe pentru a tine pasul, astfel încât ajunge la ea câteva momente mai târziu decât lumina care vine din față. Deoarece impulsurile de lumină au ajuns în momente diferite, ea nu poate decât să conchidă că loviturile nu au fost simultane - că cea din față s-a întâmplat de fapt prima. Pe scurt, Einstein și-a dat seama ca simultanitatea este ceea ce este relativ. Odată ce acceptați asta, toate efectele ciudate pe care le asociem acum cu relativitatea sunt o problemă de simplă algebră.Einstein a trimis hârtia spre publicare doar câteva săptămâni mai târziu. I-a dat un titlu - „Pe tema electrodinamicii corpurilor în mișcare” - care a vorbit despre lupta sa de a reconcilia ecuațiile lui Maxwell cu principiul relativitatii . Septembrie 1905: masă și energie Einstein a continuat să fie obsedat de relativitate până în vara anului 1905, iar în septembrie a trimis a doua lucrare ca un fel de gândire ulterioară.S-a bazat pe încă un experiment de gândire. Imaginați-vă un obiect care stă în repaus, a spus el. Și acum imaginați-vă că emite spontan două impulsuri de lumină identice în direcții opuse. Obiectul va rămâne stationar dar, deoarece fiecare puls impulsionează o anumită cantitate de energie, conț

Vezi toate comentariile (60)
Comentează