SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Dialogul dintre Simona Halep și Daniel Dobre din primul set: „Problema e cum joc...!” » Ce i-a transmis antrenorul

Dialogul dintre Simona Halep și Daniel Dobre
Dialogul dintre Simona Halep și Daniel Dobre

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 15:43

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a pierdut în fața lui Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA), scor 4-6, 3-6, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne.

Luată prin surprindere de agresivitatea cu care Kerber a început meciul, Halep a solicitat, la scorul de 1-4 în primul set, intervenția antrenorului Daniel Dobre, exact în momentul în care nemțoaica reușise cel de-al doilea break consecutiv.

Foarte imobilă și fără răspunsuri la loviturile fulgerătoare de forheand ale lui Kerber, Daniel Dobre a încercat s-o dezmorțească pe Simona:„Încearcă să imprimi mai mult efect mingilor, mai ales când mingea ei vine mai încet. Scoate-o mai mult pe rever. Important e să nu pleci atât de repede înainte de puncte. Nu este nicio problemă”, a spus Daniel Dobre, al cărui monolog a fost întrerupt de o replică ușor cinică a Simonei: „Problema e cum joc...!

Daniel Dobre a continuat apoi: „E nevoie de răbdare, nu e nicio problemă. Lungește raliurile când poți, rămâi acolo mental! Haide!”. 

Simona și-a redresat jocul după intervenția lui Dobre, a recuperat unul dintre cele două break-uri ale nemțoaicei, care și-a adjudecat până la urmă setul inaugural cu 6-4. 

Daniel Dobre a intervenit o dată și pe durata setului secund, însă soarta meciului a curs tot în favoarea lui Kerber, care s-a impus în minimum de seturi, 6-4, 6-3. 

Citește AICI cronica meciului dintre Halep și Kerber

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
loko1
loko1  •  30 Iunie 2019, 15:57
Postat de Ion Popescu pe 28 Iunie 2019, 13:47

Cand o sa priceapa Halep ca are nevoie de un antrenor, ca macar sa ramana in top 10 ? Dobre poate este capabil sa antrenaze sportivi sub top 100 pentru competitii ITF. Degeaba are Halep talent cu carul daca are neuroni microscopici.

Caz indentic,Gigi Becali, nu are nevoie de antrenor la Fcsb.Ambii se cred că nu mai au ce învăța,dar în realitate nu e așa.

truiad
truiad  •  29 Iunie 2019, 10:53

Halep se intelege bine cu Dobre care ii da sfaturi de bun simt. Realitatea e ca are dreptate Halep: ''problema e cum joc''... Sunt zile si adversare cand Simona nu poate fi mai buna ca ele. Asta inseamna sa fii o jucatoare normal de buna, nu exceptionala.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Iunie 2019, 13:47

Cand o sa priceapa Halep ca are nevoie de un antrenor, ca macar sa ramana in top 10 ? Dobre poate este capabil sa antrenaze sportivi sub top 100 pentru competitii ITF. Degeaba are Halep talent cu carul daca are neuroni microscopici.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează