SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Dieta funcţionează! » Andy Murray a produs cea de-a doua înfrîngere a lui Djokovic în 2011

Andy Murray (dreapta) cu trofeul învingătorului, Novak Djokovici cu cel al finalistului
Andy Murray (dreapta) cu trofeul învingătorului, Novak Djokovici cu cel al finalistului

Articol de - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 21:43

Andy Murray, care urmează acelaşi regim ca şi Novak Djokovici, a produs duminică abia a doua înfrîngere a sîrbului în 2011.

Al şaptelea titlu de Masters 1000 din palmaresul scoţianului a venit la Cincinnati, după o finală scurtată prematur de abandonul liderului mondial. Djokovici s-a retras cînd era condus cu 6-4, 3-0, motivul fiind o problemă la umărul drept, pe care, a dezvăluit el, o are de aproximativ 10 zile. Este abia a doua înfrîngere suferită de sîrb într-un sezon 2011 strălucitor, pe parcursul căruia a cîştigat 9 turnee, dintre care două de Mare Şlem. Precedentul meci pierdut fusese semifinala de la Roland Garros, cedată la Roger Federer.

Nole spune că va avea timp suficient să se refacă pînă la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care va debuta pe 29 august, la New York. "Ţinînd cont de programul aglomerat din tenis, e logic să ajungi la un punct la care te simţi epuizat. Am jucat multe meciuri anul acesta, am cîştigat mult", a explicat el. Murray, care urmează şi el de două luni dieta fără gluten ce a făcut minuni pentru Djokovici, e prudent, în ciuda triumfului de la Cincinnati. "Nu-i scot din calcul pe Nadal şi pe Federer, sînt convins că la US Open vor juca foarte bine şi aşa te trezeşti cu ei în semifinale", a spus Andy.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  23 August 2011, 06:59

kakaia infrangere, dragii moshului?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează