SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Din nou favorită » Sorana Cîrstea e printre capii de serie de la Australian Open

Sorana Cîrstea va participa pentru a şasea oară în carieră la Australian Open // Foto: Reuters
Sorana Cîrstea va participa pentru a şasea oară în carieră la Australian Open // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 ianuarie 2013 21:53

Sorana Cîrstea e cap de serie 27 la Australian Open, turneu care începe pe 14 ianurie. Românca a mai fost în această postură la Wimbledon şi US Open în 2009.

La început de 2013, Sorana culege roadele unui 2012 în care a fost constantă în evoluţii şi la finalul căruia a fost a 27-a jucătoare a lumii. A fost şi este în continuare cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială.

Graţie acestei poziţii, ea va fi cap de serie 27 la primul turneu de Mare Şlem al anului. E pentru prima oară cînd se regăseşte printre favorite la Melbourne. Statutul acesta însă nu-i este străin, la Wimbledon şi US Open 2009 a fost cotată cu şansa a 28-a la victorie, respectiv cu şansa a 24-a.

Sorana îşi va afla vineri adversara din primul tur şi speră să repete cel puţin parcursul de anul trecut de la Australian Open, cînd a ajuns pînă în runda a treia, după ce a trecut chiar în primul meci de Samantha Stosur.

După ce s-a pregătit intens în România la finalul anului, a debutat în circuit în turneul de la Auckland, unde a trebuit să se retragă după ce a jucat un set şi cîteva game-uri. Şi-a revenit şi în această săptămînă joacă la Hobart, unde e favorită 2 şi unde a trecut în primul tur de Nina Bratcikova, cu 3-6, 7-5, 6-2, şi urma să o întîlnească în următoarea rundă pe Lauren Davis din SUA, jucătoare venită din calificări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close