SPORTURI  »  TENIS  »  OEIRAS

Din nou în ”sferturi” » Victor Hănescu e în formă: a atins aceeaşi fază a unui turneu ca şi la Bucureşti

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 20:32

Victor Hănescu s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale turneului de la Oeiras, după ce reuşise acest lucru şi la Bucureşti.

Sezonul de zgură îi prinde bine lui Victor Hănescu. După ce săptămîna trecută a ajuns în "sferturi" la Bucureşti, ieri s-a calificat în aceeaşi fază şi la turneul de la Oeiras din Portugalia. Victor a trecut în turul al doilea de Benoit Paire, al 32-lea jucător al lumii, cu 7-6 (2), 6-4. Înaintea de BRD Năstase Ţiriac Trophy, românul nu mai ajunsese între primii opt la un turneu ATP din 2011, de la Nisa, atunci cînd mersese pînă în finală.

Victor va lupta pentru un loc în semifinale cu favoritul principal de la Oeiras, al patrulea jucător al lumii, David Ferrer. Spaniolul şi românul s-au mai întîlnit de două ori în circuitul ATP, în 2004 la Wimbledon şi în 2011 la Barcelona, de fiecare dată impunîndu-se Ferrer. Spaniolul a trecut ieri de francezul Edouard Roger-Vasselin cu 6-4, 4-6, 6-3.

Niculescu şi Cîrstea out
Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au părăsit ieri turneul de la Oeiras. Sorana, cap de serie 5, a fost învinsă în turul al doilea de Kaia Kanepi cu 6-1, 6-2 , iar Monica, tot în aceeaşi fază, de Elena Vesnina, favorită 7, cu 6-4, 6-4. Fiecare dintre cele două românce va primi un cec de 2.500 de euro şi 30 de puncte WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
usla
usla  •  02 Mai 2013, 12:33

VEDETI CUM ADUNA PUNCTE SI BANI " MARELE" HANESCU? IN TURNEE DE ACEST GEN, DESPRE CARE NICI NU STII IN CE TARA SUNT DACA NU FACE ARTICOLUL PRECIZAREA . CAND AJUNGE LA MARILE TURNEE, IESE DIN PRIMUL TUR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează