SPORTURI  »  TENIS  »  BRD OPEN

Din nou pe zgură » Turneul de la București pornește luni la drum cu șase românce calificate direct pe tabloul principal

Articol de , - Publicat duminica, 12 iulie 2015 00:00

Ieri, româncele de pe tabloul principal de la BRD Open și-au aflat adversarele. Primele două favorite sînt Sara Errani și Roberta Vinci

Arenele BNR s-au colorat în mov. E rîndul fetelor să joace acasă. Șase românce vor încerca să ajungă cît mai departe la a doua ediție a acestui turneu, BRD Open, care se desfășoară la București. Ieri, ele și-au aflat adversarele. Monica Niculescu e cap de serie 3 și o va întîlni în primul tur pe Ana Bogdan. "Îmi place aici, îmi place să joc acasă. Va fi greu pentru că abia sîmbătă am reușit să mă antrenez pe zgură și mingea sare cam mult", a spus Monica, zîmbind. Ea vine după ce la începutul săptămînii a jucat în optimile de finală de la Wimbledon.

Următoarea în clasament e Alexandra Dulgheru, cap de serie 5, care o va întîlni pe Shuai Zhang din China. Andreea Mitu, cea care a participat și la tragerea la șorți, se va duela cu Annicka Beck. "Sper ca fetele să nu se supere pentru adversarele pe care le-am scos din urnă", a spus ea. Celelalte două românce au primit un wild card pentru a participa. Sorana Cîrstea o întîlnește pe Sesil Karatanceva, iar Patricia Țig pe Silvia Soler-Espinosa. Turneul de la București este de categorie WTA International.

Bilete între 15 și 50 de lei

Tichtele pentru acces se găsesc la Arenele BNR și au prețuri curpinse între 15 și 50 de lei. De luni pînă joi un bilet costă 15 lei, vineri 30 de lei, sîmbătă 40 de lei și duminică 50 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează