SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TOKYO

Din nou Williams. Venus Williams! Simona Halep a scăpat de liderul WTA, dar o va întîlni pe soră-sa!

Halep s-a mai întîlnit de două ori cu Venus Williams, în 2012
Halep s-a mai întîlnit de două ori cu Venus Williams, în 2012

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 20:13

Simona Halep a ajuns în "optimi" la Tokyo şi are un culoar favorabil pentru "sferturi", după ce a fost eliminată favorita principală.

Simona Halep a trecut ieri şi de germanca Andrea Petkovic (50 WTA), scor 7-6, 6-3, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Tokyo (2.369.000 dolari), competiţie din categoria Premier 5.

Românca şi-a asigurat astfel un cec de 24.300 de dolari, 125 de puncte WTA şi şi-a îmbunătăţit rezultatul de anul trecut, cînd s-a oprit în turul al doilea.

Veştile bune pentru Simona nu s-au oprit însă aici. Ea o va înfrunta azi, pentru un loc în "sferturi", pe americanca Venus Williams, care a eliminat-o, cu 6-2, 6-4, pe Victoria Azarenka, locul doi mondial şi principala favorită a turneului.

Deşi a trecut de jucătoarea din Belarus, Venus pare un adversar mai facil. Sora Serenei, liderul WTA, se situează pe poziţia 65 în topul mondial şi se află într-un uşor declin, de la începutul anului coborînd 34 de locuri.

Venus şi Simona s-au mai întîlnit de două ori, ambele partide avînd loc în 2012, la Madrid şi Roma. De fiecare dată, cea care a plecat acasă a fost Halep, însă acum, românca e cea favorită.

Serena e însă adevărata "sperietoare" pentru româncă, după ce a învins-o de trei ori, de două ori în 2013, în ultimele confruntări un set fiind la zero!

Şi Cîrstea e în "optimi"
În turul al 3-lea al turneului de la Tokyo a ajuns şi Sorana Cîrstea, favorita numărul 15, care a trecut, cu 6-1, 6-2, de japoneza Misaki Doi. Sorana o va avea ca adversară în meciul de azi pe Svetlana Kuzneţova, după ce rusoaica a trecut, cu 6-4, 6-4, de Sara Errani (Ita, 6 WTA).

Operat cu succes
Scoţianul Andy Murray (locul 3 ATP), cîştigător al Turneului de la Wimbledon 2013, a trecut cu succes de intervenţia chirurgicală la spate la care a fost supus ieri. Anunţul a fost postat chiar de jucător pe Twitter.

Deşi nu a dezvăluit detalii cu privire la operaţie, Murray a postat o fotografie a sa pe patul de spital, în care zîmbeşte şi ţine degetul mare în sus în semn că totul a decurs bine.

Poza este însoţită de un mesaj de mulţumire pentru fani în care jucătorul spune că prima întrebare cînd s-a trezit după anestezie a fost dacă a cîştigat meciul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
narutosslazio
narutosslazio  •  25 Septembrie 2013, 23:59

Ce titlu imbecil ! Sora-sa ? Pe bune ? Ce dracu e exprimarea asta ?

reddogradumtl
reddogradumtl  •  25 Septembrie 2013, 17:03

"Din nou Williams. Venus Williams! Simona Halep a scăpat de liderul WTA, dar o va întîlni pe soră-sa!" - cum a ascapat de liderul mondial daca Serena nu a participat la acest turneu??? "Deşi a trecut de jucătoarea din Belarus, Venus pare un adversar mai facil." Ah da? se pare ca a fost un pic mai dificil decat ne asteptam, poate data viitoare ... Venus Williams - Simona Halep: 4-6 7-5 6-3

adrian_hora
adrian_hora  •  25 Septembrie 2013, 09:58

a luat primul set la 4 dar in al doilea s-a batut singura :| - 7-5 ptr venus sa vedem decisivul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează