SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

E gata?! Divorț între Ilie Năstase și Ioana Simion! Fostul tenisman a luat o decizie drastică: „Ea ar fi vrut să fie civilizat”

Relația dintre Ilie Năstase, 74 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-ar îndrepta cu pași mari spre divorț
Relația dintre Ilie Năstase, 74 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-ar îndrepta cu pași mari spre divorț

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 08:31 / Actualizat marti, 02 martie 2021 08:34

Relația dintre Ilie Năstase, 74 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-ar îndrepta cu pași mari spre divorț, anunță cei de la Click.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au transmis surse apropiate ale celor doi pentru click.ro.

+5 FOTO

Ioana îl trimisese pe Ilie Năstase să caute ajutor specializat

  • CONTEXT: Mariajul lui Ilie Năstase, 74 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București. 
  • „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 44 de ani, conform Click.
  • Cu câteva zile în urmă, Ioana îl trimitea pe Ilie Năstase la control specializat. 

Răsfoiește alte galerii foto:

FOTO S-a aflat câți bani primește Georgina Rodriguez de la Cristiano Ronaldo în fiecare lună

FOTO Teodora, fiica lui Andrei Vochin, despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  02 Martie 2021, 15:22

„Ea ar fi vrut să fie civilizat”.... never , ioc , civilizație la Iliuță . La el fetițele , banii și bairamurile cât cuprinde . Fiind la același club cu el la Steaua in ani săi de glorie il vedeam de multe ori la federație venind intrun Fiat 124 Sport Spider decapotabil inconjurat de fetițele dornice . Miștocar , tupeist că deee era Ilie . Civilizația la el este Highlife și atât .

dobrescum204
dobrescum204  •  02 Martie 2021, 14:12
Postat de andy_2008 pe 02 Martie 2021, 11:39

Ioana il iubeste pe frumosul Ilie pana la ultimul banut din buzunar.

Evident, nici n-ar putea fi alt motiv pentru care s-a luat cu fosila asta.

andy_2008
andy_2008  •  02 Martie 2021, 11:39

Ioana il iubeste pe frumosul Ilie pana la ultimul banut din buzunar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează