SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CUP

Djokovic, Nadal și Federer joacă la ATP Cup! Cum arată competiția cu premii de 15 milioane de dolari

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 12:03

Novak Djokovic (1 ATP), Rafael Nadal (2) și Roger Federer (3) au confirmat că vor juca la ediția inaugurală ATP Cup.

Aceasta este o competiție inedită, pe echipe, care va avea loc pe parcursul a zece zile, între 3 și 12 ianuarie 2020, în trei orașe australiene, Brisbane, Perth și Sydney, și va avea premii totale de 15 milioane de dolari.

„Să-i avem pe acești jucători de top la noul eveniment este esențial, sunt premise ca sezonul viitor să înceapă grandios", a spus șeful ATP, Chris Kermode. 

De asemenea, Andy Murray, aflat pe drumul de revenire în circuit după operația la șold, va fi prezent. 18 țări sunt deja calificate, Australia a primit un wild card, iar alte 5 națiuni vor fi adăugate pe 13 noiembrie. Vor fi 6 grupe de câte 4 echipe, câștigătoarele și două cele mai bune locuri 2 vor ajunge la finala de la Sydney. Fiecare înfruntare constă în două meciuri de simplu și unu de dublu.

Vezi și:

FOTO + VIDEO Nick Kyrgios îl „înghesuie” din nou pe Rafael Nadal » L-a ironizat pe Twitter, apoi și-a șters postarea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează