SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Djokovici a scăpat cu viaţă în cea mai proastă zi a lui » Liderul mondial a avut nevoie de aproape 5 ore pentru calificare! A făcut 100 de erori neforţate

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:35

Meciul zilei la Australian Open s-a desfăşurat între Novak Djokovici şi Gilles Simon, un duel în care francezul şi-a depăşit limitele.

A profitat şi de faptul că liderul mondial a fost într-o zi extrem de slabă, într-o confruntare în care a făcut nu mai puţin de 100 de greşeli neforţate, o cifră incredibilă pentru cineva care are stilul sîrbului.

Pînă la urmă, Novak s-a calificat în sferturi după un duel de 4 ore şi 40 de minute, decis după 5 seturi, scor 6-3, 6-7, 6-4, 4-6, 6-3.

Djokovici a fost clar mai bun în prima parte a meciului, dar în setul secund a avut 11 mingi de break şi nu a fructificat nici măcar una. Simon nu s-a apropiat pe serviciul sîrbului, dar s-a impus la tie-break.

De acolo a fost un meci echilibrat în care doar experienţa la nivel înalt a făcut diferenţa.

În sferturi, numărul 1 ATP îl va întîlni pe japonezul Kei Nishikori, cel care a trecut de Tsonga tot în această dimineaţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
catalynn
catalynn  •  24 Ianuarie 2016, 16:34

Mai are omul si zile slabe, chiar daca e #1 incontestabil la ora actuala. Insa daca va prinde o zi ca asta in meciul cu Ochișorii oblici are toate sanșele sa piardă, si cu ocazia asta sa rateze si anul asta ocazia sa faca Șlamul cel mare calendaristic chiar pe arena care poarta numele celui care a reusit aceasta performanța ultima data, acum aproape 50 de ani ...

saviola2_8
saviola2_8  •  24 Ianuarie 2016, 16:18

ni`ki`sori o sa-i pune probleme mari lui nole, foarte slab jocul de azi! si simon a clacat in setul 5, daca era fed azi pe teren si nole ar fi jucat la fel, cred ca era eliminat in 3 seturi. sigur nu se compara meci cu meci, vom vedea ce va fi.

mihai231
mihai231  •  24 Ianuarie 2016, 15:56

...*** a jucat foarte, foarte slab. Fede in schimb, a avut meci de antrenament astazi.. Oricum , daca joaCa ca si astazi, *** nu are nici o sansa in fata lui Nishicori, dar asta se si prevede ca *** sa piarda , este in forma baiatul japonez de la Tokio....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează