SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

Djokovici e fenomenal! A cîştigat şi turneul de la Shanghai fără să piardă vreun set » Îl poate opri cineva?

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 13:25

Novak Djokovici este de neoprit în 2015. A cîştigat 3 turnee de Mare Şlem şi acum, în Asia, joacă un tenis fantastic.

Săptămîna trecută s-a impus la Beijing, acolo unde a obţinut trofeul fără să piardă set, reuşind şi un record greu de egalat, să piardă doar 18 gameuri în cele 5 meciuri din turneu.

Acum, la Shanghai, a pierdut ceva mai multe gameuri, dar a cîştigat din nou trofeul fără să piardă set. A fost impresionant pe tot parcursul turneului şi s-a impus categoric şi în finala cu Tsonga din această după-amiază, scor 6-2, 6-4.

Numărul 1 mondial este mare favorit să cîştige şi la Turneul Campionilor de la Londra acolo unde a fost mereu la un nivel extrem de ridicat.

Sîrbul a dezvăluit şi care este obiectivul principal pentru următorii ani, să-i egaleze sau să-i depăşească pe Rafa Nadal şi Pete Sampras în topul turneelor de Mare Şlem. Cei doi au cîte 14 trofee, în timp ce Nole l-a obţinut pe al 10-lea la US Open.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  18 Octombrie 2015, 17:19

Nole este la ora asta de pe alta planeta, desigur Federer I-ar fi facut fata altfel daca avea cu 5 ani mai putin, iar Nadal dupa problemele de sanatate din ultimul an nu mai e acelasi, in rest nu vad cine l-ar putea incurca, decat asa din intamplare precum Wawrinka la Wimbledon. Este posibil ca la anul sa castige toate cele 4 GS si sa intre defintiv in istorie, performanta pe care Federer nu a reusit-o desi dupa parerea mea este cel mai bun jucator de cand se face clasament ATP.

eshayk
eshayk  •  18 Octombrie 2015, 15:05

Super Nole

criss1981
criss1981  •  18 Octombrie 2015, 13:41

rectific : meciuri directe : Nole-Nadal 22-23 , Nole-Federer 21-21 , in cateva luni situatia se v.a schimba total !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează