SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Djokovici l-a învins pe Federer şi s-a calificat în finala US Open

Djokovic va juca finala la US Open
Djokovic va juca finala la US Open

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 01:39

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 1 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, trecând în semifinale de elveţianul Roger Federer, al treilea favorit, scor 6-7 (7/9), 4-6, 6-3, 6-2, 7-5, informează AFP.

Djokovici a revenit după ce a fost condus în primele două seturi şi a salvat două mingi de meci, informează mediafax.

"Este cea mai mare victorie a mea din acest an şi una din cele mai mari ale carierei mele", a declarat Novak Djokovici.

Sportivul sârb îl va întâlni, luni, în finală, pe câştigătorul semifinalei dintre britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 4, şi spaniolul Rafael Nadal, al doilea favorit.

Djokovici, care în 2011 a înregistrat 63 de victorii şi doar două înfrângeri, a mai fost finalist la US Open în 2007 şi în 2010, dar încă nu a câştigat acest turneu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
geo_graful
geo_graful  •  11 Septembrie 2011, 13:38

Djokovici nu merita sa castige! La ce noroc a avut cu acel retur la prima minge de meci a lui Federer, si apoi din nou extraordinar de norocos la mingea trimisa in fileu de Federer, e clar ca nu merita sa castige. Plus ca aroganta lui e insuportabila uneori. O fi el un tip carismatic, dar aseara a exagerat...

iwentvs
iwentvs  •  11 Septembrie 2011, 11:40

Un meci extraordinar, fiecare punct a fost jucat cu intensitate maxima. Sunt foarte multumit ca sunt contemporan cu acesti 3 mari jucatori de tenis. Va fi o finala jucata la un nivel foarte inalt, poate lipsita de spectaculozitatea loviturilor lui Federer, insa sper ca Nadal sa castige.

madskills
madskills  •  11 Septembrie 2011, 09:57

Imi pare rau de Roger..Primele doua seturi le-a jucat senzational, Nole si Nadal nici in doua vieti nu o sa poata inventa asemenea lovituri ca ale elvetianului. Pacat ca nu are psihicul sarbului, ca altfel ar trebui sa-i dea astia trofeele fara sa se dispute meciul. Felicitari lui Nole pentru forta care a avut-o sa revina de la 0-2

Vezi toate comentariile (5)
Comentează