SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Djokovici, primul semifinalist de la Turneul Campionilor » Surpriză în celălalt meci din grupa "Lendl"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 01:01

Novak Djokovici a devenit primul jucător calificat în semifinalele Turneului Campionilor, după victoria cu Milos Raonici din Grupa "Lendl."

Sârbul s-a impus la capătul a două seturi foarte echilibrate, scor 7-6, 7-6, după două ore și 17 minute de joc. 

Djokovici și-ar putea recăpăta mai devreme decât se aștepta poziția de lider în clasamentul ATP, condiția fiind ca el să câștige la Londra.

În celălalt meci al grupei s-au înfruntat debutanții Gael Monfils și Dominic Thiem, austriacul impunându-se în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-4, bifând astfel prima victorie din carieră la Turneul Campionilor.

Clasamentul grupei "Lendl": 

untitled1

Programul zilei din grupa "McEnroe":

16:00: Andy Murray- Kei Nishikori
22:00: Stan Wawrinka- Marin Cilici

Turneul Campionilor se desfășoară la Londra, în perioada 14- 20 noiembrie. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
thedronius
thedronius  •  16 Noiembrie 2016, 14:19
Postat de ray51 pe 16 Noiembrie 2016, 08:51

Deja este plictistor. Novak, Novak, Novak... Fetele au inteles mai repede ca trebuie o schimbare. Si au facut-o! Instructiv.

Si la fete erau cateva sabloane: Serena lider WTA, Halep eterna perdanta... Serena iti da tie dreptate, d-soara din CT o sa continue sa imi dea mie dreptate pana la retragere.

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2016, 08:51

Deja este plictistor. Novak, Novak, Novak... Fetele au inteles mai repede ca trebuie o schimbare. Si au facut-o! Instructiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează