SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Doar 300 de bilete pentru Romania-Franţa

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Partida din Cupa Davis dintre România şi Franţa se apropie cu paşi repezi. Biletele pentru evenimentul ce va avea loc la Sibiu se vor pune în vînzare de luni, 4 februarie. Pentru iubitorii acestui sport avem însa o veste proasta, aceea că Federaţia Romană de Tenis nu va pune în vînzare decat 300 de tichete, care vor fi scoase la vînzare la Sala Transilvania.

Situaţia apare ca urmare a numarului scăzut de locuri din sală, doar 2200. Restul de bilete vor fi puse la dispoziţia federaţiilor de specialitate şi centrelor de copii li juniori. Peste 400 de bilete vor fi trimise Federaţiei Franceze.

În altă ordine de idei, Consiliul Local Sibiu a decis ca să aloce 200.000 lei pentru organizarea Cupei Davis in acest oraş.

Partida de Cupa Davis dintre Romania şi Franţa va avea loc la Sibiu, intre 8-10 februarie.

Playtech: ŢINUTA ŞOC cu care Gabriela Oţil şi-a uimit fanii! S-a văzut tot, puţini au apreciat detaliul. FOTO!


Comentarii (3)
 •  04 Februarie 2008, 11:30

care 300 de bilete?! ca toate sunt la basescu, geaona, seful politiei si alti agarici care vin sa-i vada lumea, ca daca ii intrebi de regulile jocului de tenis habar n-au... asta e Romania

 •  04 Februarie 2008, 11:27

Care 300 de bilete? Ca au fost 150 maxim si s-au vandut cum s-au vandut. Mi se pare o mizerie ce a fost acolo si modul cum au actionat sheet-urile alea care au vandut biletele. Eu am reusit sa iau bilete pe duminica si vineri(ca nah pe sambata au fugit biletele) si m-am ales si cu o portie de antrenament sportiv la impingere la coada si calcare in picioare. RUSINE SA LE FIE LA TOTI

 •  03 Februarie 2008, 13:44

BAH GAZETARILOR,EU SUNT DE PARERE CA ROMANIA SE SCRIE NU CA I...ROMINIA...fain ....BRAVO VOUA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează