SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Doi români au strîns bani ca să-l vadă pe Federer în turul 3 la Wimbledon » Elveţianul a fost eliminat în runda precedentă: "Îl vedem la Madame Tussauds!"

Federer i-a dezamăgit pe cei doi studenţi români +1   FOTO
Federer i-a dezamăgit pe cei doi studenţi români

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 20:37

Doi tineri studenţi bucureşteni, Adrian Firculescu şi Ştefan Lache, ambii 21 ani, au ajuns la Londra special pentru un meci al elveţianului eliminat de Stahovski: tinerii speră să-i vadă măcar copia la celebrul muzeu al figurilor de ceară!

Eliminările lui Nadal, Şarapova şi Federer n-au fost doar o lovitură de imagine pentru al treilea Mare Şlem al anului. Doi tineri din România, Adrian Firculescu şi Ştefan Lache, au resimţit din plin şocul înfrîngerii ultimului.

Primul, student la Politehnica din Bucureşti, al doilea la Universitate, Facultatea de Informatică. Au pus bani deoparte pentru a-l vedea pe elveţian la lucru, au ajuns la Londra miercuri, însă planul le-a fost năruit de înfrîngerea lui Fedex!

"Stăteam toată noaptea!"
Unul dintre băieţi, Adrian, povesteşte: "Ambii sîntem mari fani Federer. Aveam de gînd să dormim în noaptea de miercuri spre joi în parcul Wimbledon, să ne sculăm la prima oră şi să stăm la coada de bilete pentru turul al treilea.

Pînă vineri dimineaţă prindeam noi un tichet pe «Central Court»!". Ucraineanul Stahovski le-a năruit însă visul, 3-1 la seturi împotriva numărului 3 mondial. Al treilea mare şoc de la turneul din acest an, după ieşirea prematură a lui Nadal şi cea a Şarapovei!

Muzee sau Djokovici
Firculescu s-a declarat "dat peste cap" de turnura evenimentelor. "Planurile s-au schimbat radical. Probabil vom vizita nişte muzee. Păcat că n-o să-l vedem pe Federer în realitate, ne mulţumim şi dacă există o copie la Madame Tussauds, muzeul figurilor de ceară!", rîde amar băiatul. Nu exclude nici varianta Djokovici. "Dacă tot am ajuns aici, ar fi interesant să vedem orice meci. Dar nu ştiu dacă merită o noapte pierdută pentru sîrb. Mai ales că a început şi ploaia!", conchide tînărul.

Federer "a ars" şi un neamţ
Un parior din Germania a fost şi el victima înfrîngerii lui Federer. Acesta a pariat o sumă uriaşă, 100.000 de euro, pe victoria elveţianului. La o cotă de 1.01, i-ar fi adus un cîştig de numai 1.000 de euro. Oricine ar fi pariat pe înfrîngerile lui Nadal, Şarapova şi Federer pe un bilet combinat ar fi cîştigat 30.000 de euro cu o singură unitate investită!

148 de lire sterline ar fi costat două tichete pentru meciul lui Federer din turul 3

110 euro e costul unui tichet Bucureşti – Londra şi retur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alexs_steaua
alexs_steaua  •  29 Iunie 2013, 15:49
Postat de soriniz pe 29 Iunie 2013, 11:54

Citez din titlul articolului: "elvetianul a fost eliminat la primul meci" . Sa inteleg ca intalnirea lui Federer cu Hanescu din primul tur nu a fost meci?

La cum s-a desfasurat meciul ziceai ca e antrenament pentru Federer.

alexs_steaua
alexs_steaua  •  29 Iunie 2013, 15:48

Decat sa se duca sa vada o figura de ceara,mai bine s-ar duce sa vada un Djokovic,Del Potro,Ferrer,Murray.Doar n-au batut drumul degeaba,nu? :D

soriniz
soriniz  •  29 Iunie 2013, 11:54

Citez din titlul articolului: "elvetianul a fost eliminat la primul meci" . Sa inteleg ca intalnirea lui Federer cu Hanescu din primul tur nu a fost meci?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează