SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Dominika Cibulkova, tenismena care i-a dat mari bătăi de cap Simonei Halep, se pregătește să nască » Ce performanță a reușit în fața jucătoarei noastre

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 14:46

Dominika Cibulkova, fost număr 4 WTA, a împlinit în această lună 31 de ani. Slovaca s-a retras din tenis în 2019, iar acum urmează să nască în scurt timp. 

Puține zile mai lipsesc până când Dominika Cibulkova va aduce pe lume primul său copil. Pregătirile sunt în toi, fosta jucătoare postând pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ultimele detalii de dinaintea mult așteptatului eveniment. 

Dominika Cibulkova, tenismena care i-a dat mari bătăi de cap Simonei Halep, se pregătește să nască » Ce performanță a reușit în fața jucătoarei noastre

Ajunsă la un moment dat până pe locul 4 în clasamentul WTA, Dominika Cibulkova a avut câteva încleștări spectaculoase și cu Simona Halep. Cele două s-au întâlnit de nu mai puțin de șapte ori, iar Cibulkova a câștigat 5 partide. De atfel, slovaca i-a administrat Simonei un 6-0 în patru dintre cele 7 partide disputate. 

+8 FOTO

Dominika Cibulkova s-a retras în 2019

 Dominika Cibulkova a anunțat pe Instagram la finalul anului trecut că problemele pe care le are de multă vreme la tendonul lui Ahile nu o lasă să-și mai continue cariera. Slovaca a început să joace tenis la opt ani și a reușit să ajungă cel mai sus până pe locul 4 în ierarhia mondială. 

A câștigat opt trofee WTA, a jucat o finală de turneu de Mare Șlem în 2014, când a fost învinsă de Na Li, iar în 2016 s-a impus la Turneul Campioanelor. În ziua în care s-a retras, Domi a lansat cartea „Tenisul e viața mea", în care își povestește parcursul. „Mereu mi s-a spus că sunt prea mică pentru a reuși ceva în tenis, de aceea tot ce am realizat pare incredibil", a spus slovaca de 1,60 m pentru WTA.

13.725.520 de dolaria câștigat Dominika Cibulkova din tenis

Citește și alte știri despre tenis: 

Novak Djokovic organizează un turneu de tenis în Balcani, în 4 țări: nume tari și-au anunțat prezența

Naomi Osaka e cea mai bine plătită sportivă din istorie! Câștigul incredibil anunțat de Forbes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează