SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Două aspecte la care lucrează Simona Halep cu antrenorul ei + De ce e nervoasă în timpul meciurilor: "Aruncatul rachetei e un lucru românesc" :D

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 19:58

Simona Halep (5 WTA) s-a calificat în turul 3 de la US Open, după ce a învins-o pe cehoaica Lucie Safarova (locul 44 WTA), scor 6-3, 6-4. Jucătoarea noastră a explicat capitolele la care a început să lucreze mai mult cu antrenorul Darren Cahil, invitată fiind în studioul Eurosport de peste Ocean.

"La început am jucat bine, dar după ce am pierdut câteva mingi mi-am pierdut încrederea. Primul set a fost tensionat, dar mi-am zis să mă relaxez și să-mi aduc aminte ce am făcut în primele 3 game-uri. E dificil să joci cu o stângace, știam că e foarte bună. 

Am lucrat mult cu Darren Cahill la agresivitate, îmi place să iau mingea repede. Acum când joc nu mă mai gândesc foarte mult la rezultat, ci la joc. 

Cred că faptul că am aruncat racheta e un lucru românesc. Asta mă ajută să scot afară tot ce e negativ. Nu prea accept greșelile ușoare.

Eu sunt mai dură cu mine. Lucrez la pozitivitate, gândesc mai pozitiv acum. Accept că pot să greșesc, sunt o fată normală. Încerc să rămân pozitivă, dar nu vreau să schimb prea mult din mine", a declarat Simona Halep după meci.

Halep va juca mai departe împotriva Timeei Baboș (locul 34 WTA), care a învins-o pe Richel Hogenkamp (locul 165 WTA), scor 6-2, 6-4.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
pekeler
pekeler  •  01 Septembrie 2016, 23:45
Postat de Bentzy Meron pe 01 Septembrie 2016, 22:04

Dragii mei conationali si internauti, va indemn sa o Respectam pe Simona Halep! Ea nu candideaza la un concurs de Miss World sau unul de Fashion, nu, dupa criteriile de acolo ar fi descalificata imediat. Ea, fara a fi o urata, este o mare campioana, o spun rezultatele sportive. In aceasta seara cu Safarova, o mare tenismena, a avut un meci teribil de greu si pe care l-a castigat. Bravo Simona!!!! Cati cetateni cu origine romana sunt in top 5 in lume la nivelul practicii lor? Cati? Cine poate spune ceva urat de Simona ca sportiv? Cine? Rezultatele Simnonei arata cat de jos suntem noi ca natiune sportiva si ca moralitate a natiei!!!!!!!!!!!!!! Punct!!!

Bravoooo! Voiam sa scriu si eu ceva,dar. ..ai spus déjà prea bine tu! Vreau doar sa subliniez ca francezii (locuind in Franta ) efectiv ii ridica statuie in comentariile lor.Astazi comenta pentru Eurosport France,pe langa cei doi comentatori si Alizé Cornet (ea a iesit in primul tur).Daca ati sti cu cat respect vorbea despre Simona.A subliniat faptul ca este modesta,discreta,ca isi vede de "son boulot " si ceva,ce nu te astepti de la un francez :ca ea a avut noroc atunci cand a invins-o. Bravo Simona !

tihi
tihi  •  02 Septembrie 2016, 13:57

Halep este nervoasa la fiecare meci,datorita fricii ca pierde::::sportul este cu totul altceva...de dragul banilor,nu trebuie sa dai cu racheta de pamant daca pierzi...este un lucru normal intr-o competitie sa castigi si sa pierzi:::

larisa_i
larisa_i  •  02 Septembrie 2016, 13:26

Ar fi cazul sa.ti mai cenzurezi iesirile de nevrozata. Te.ai prins ca aruncarea rachetei e un gest romanesc, dar al oamenilor care nu se pot controla, oameni slabi si needucati.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează