SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CINCINNATI

Două câștigătoare de Mare Șlem au primit wildcarduri la Turneul de la Cincinnati

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 28 iulie 2017 13:17

Andre Silva, directorul turneului WTA de categoria Premier 5 care se va desfăşura la Cincinnati între 12-20 august, a anunţat că Maria Șarapova şi Victoria Azarenka au primit câte un wild-card.

Șarapova a câştigat turneul de la Cincinnati în 2011, în timp ce Azarenka a triumfat în 2013.

Jucătoarei ruse, fost lider mondial timp de 21 săptămâni, câştigătoare a 5 Grand Slam-uri, i-a expirat în aprilie suspendarea de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, ea revenind în circuit la turneul de la Stuttgart. O accidentare la turneul de la Roma a obligat-o din nou la o pauză forţată.

Ea încearcă să revină în circuit luni, la turneul de la Stanford, urmat de cel de la Toronto, beneficiind de invitaţiile primite. În caz că obţine rezultate bune la aceste turnee şi la cel de la Cincinnati, Șarapova ar putea accede direct pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Azarenka, care a născut în decembrie, a revenit şi ea recent în circuit după concediul de maternitate. Ea este deţinătoarea a două titluri de Grand Slam, ambele la Australian Open.

Au mai primit câte un wild-card Sloane Stephens şi jucătoarea de 18 ani Marketa Vondrousova. La turneu va participa şi Simona Halep.

Sursa: wtatennis.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mutu57
mutu57  •  28 Iulie 2017, 19:02

Trebuie sa recunosc, un comentariu foarte convingator: 1) contine insulte personale 2) masha nu a avut nici o vina (cineva i-a strecurat medicamentul timp de 10 ani in mancare, iar ea habar nu avea ca e performance enhancing) 3) a batut-o pana si pe Niculescu (bine, cu droguri la bord, dar a batut-o) Traiasca si infloreasca marea uniune sovietica, si sportivii ei curati ca lacrima, tovarase tihi!

tihi
tihi  •  28 Iulie 2017, 17:37
Postat de mutu57 pe 28 Iulie 2017, 14:37

In privinta Azarenkai sunt cu totul de acord. Ea a lipsit din cauza concediului de maternitate. Dar este o rusine sa i se dea wild card unei nerusinate care s-a dopat aproape intreaga ei cariera (10 ani). Banii vorbesc, dar ar trebui sa fie o limita de decenta.

Esti un nesimtit...Sharapova este un model in tenisul mondial in ciuda celor intamplate. A fost si este o jucatoare de elita,a facut istorie,care a batut de la Halep pana la Niculescu foarte multe jucatoare de top a lumii.Merita sa fie reprimit,ne avand nici o vina in consumul de medicament cu melodonium.Acest medicament a fost acceptat,tot timpul,si interzis de la o zi la alta,cea ce nu a stiut.Se inatampla! Dar ramane una dintre cea mai mare jucatoare de tenis a tuturor timpurilor.Numara te rog succesel ei si compara cu Halep! Ramai gura casca,cea ce chiar esti !

tihi
tihi  •  28 Iulie 2017, 17:30

Este un lucru absolut corect. Ambele jucatoare merita pe deplin participarea la turnee premium si grand slamuri. Ambele au fost nr. 1 WTA,si sint si la aceasta ora,jucatoare de top !! SUCCES!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează