SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ȚIRIAC TROPHY

Două înfrângeri » Adrian Ungur și Marius Copil au părăsit tabloul de simplu din turul 1

Marius Copil și Adrian Ungur (medalion) nu mai sunt pe tablou la simplu, dar au de apărat titlul de anul trecut, la dublu // FOTO Raed Krishan
Marius Copil și Adrian Ungur (medalion) nu mai sunt pe tablou la simplu, dar au de apărat titlul de anul trecut, la dublu // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 00:00

Soarele cocea încă zgura noului Teren Central de la BRD Năstase-Țiriac Trophy când Adrian Ungur a pășit în arenă pentru a-l înfrunta pe Guido Pella.

Argentinianul, favorit 6, e în cel mai bun sezon al său, în urmă cu două luni el reușind prima finală a carierei, la Rio de Janeiro, tot pe zgură. Cu toate acestea, românul a început mai bine, luând primul un avantaj mai consistent în setul inaugural, 4-2.

O scurtă vizită a trainerului pentru Ungur, apoi lucrurile au început să se întoarcă în favoarea sud-americanului. Mult mai consistent, Pella a înșirat pe ață câteva game-uri, ducându-se la 6-5, unde urma să servească pentru set. A salvat acolo două mingi de break și s-a impus, 7-5.

Actul al doilea a curs în favoarea argentinianului, care s-a detașat rapid, apoi a consolidat avantajul. A închis la 6-2, în o oră și 40 de minute.

A urmat imediat meciul dintre Marius Copil și Damir Dzumhur, pe când jumătate de tribună era deja în umbră. Nu așa a fost și meciul.

În ciuda unui prim set adjudecat scurt, 6-1, de bosniac, lucrurile s-au echilibrat în continuare. Copil a venit mai mult în față, a tăiat mai mult mingile și a încercat stopuri, fără să uite de serviciu și de ritmul din spatele terenului. Așa a reușit să se impună cu 6-3.

În decisiv însă, a început timorat, adversarul a făcut break, apoi a rezistat până la capăt, chiar dacă la un moment dat a călcat prea apăsat pe glezna dreaptă și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost 6-1, 3-6, 6-2 pentru Dzumhur, dar Copil și Ungur revin azi pe Terenul Central pentru meciul de pe tabloul de dublu. Ei sunt deținătorii titlului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  19 Aprilie 2016, 11:23

De ce era nevoie un titlu asa mare pentru o stire obisnuiya, banala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează