SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA TURNEULUI DE LA TORONTO

Două întîmplări inedite din meciul Simonei Halep cu Belinda Bencic » Elveţianca a plîns, arbitrul a vorbit în română

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 21:19

Belinda Bencic a avut o cădere nervoasă la scorul de 5-4 cu Simona Halep, în primul set al finalei de la Toronto pe care l-a și cîștigat, la tie-break, 7-6.

Jucătoarea de 18 ani din Elveţia s-a răstit la antrenorul ei în pauza dintre game-uri, iar în timp ce acesta îi explica modul în care să încerce s-o surprindă pe Simona, Bencic a început să plîngă.

Arbitrul a vorbit în română

Cînd meciul a intrat în tie-break, spectatorii de pe Arena Centrală au încurajat-o şi mai tare pe Simona Halep, iar arbitrul de scaun le-a cerut acestora să facă liniște, apoi le-a mulțumit în limba română. E un lucru rar întîlnit ca la un turneu internațional arbitrul de scaun să se adreseze în altă limbă decît engleza.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1754219531472409
Gheorghe Milea  •  17 August 2015, 17:40

Va rog sa tineti cont si de ce adversare a trecut Simona in turneu. Numai una si una. Felicitari, Simona!

euoltean
euoltean  •  17 August 2015, 02:56

Putea s-o bata pe Bencici azi si-n doua seturi si rau de tot, DAR N-A VRUT! De ce!? Numai ea stie.

1488274408151620
George Druta  •  17 August 2015, 02:18

DE DATA ASTA 10 CU FELICITARI PT SIMONA ... ACEI MEDICI FACEAU PARTE DIN STAFUL ORGANIZATORILOR DE LA TORONTO ... DECI NICI UN DUBIU , SIMONA A CLACAT DATORITA CALDURII SUFOCANTE SI A UMIDITATII EXCESIVE ... PER TOTAL AU JUCAT DE LA EGAL LA EGAL IN SITUATIA DATA ... CRED CA DACA MECIUL SE JUCA IN CONDITII NORMALE ... SANSA ERA DE PARTEA SIMONEI HALEP ... FELICITARI SIMONA ... FELICITARI BELINDA BELCICI ... MARI CAMPIOANE ... VIITORUL TENISULUI MONDIAL ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează